PUORI Omega-3 er udvundet på en unik formular, som kun PUORI har rettighederne til, og her får du et kvalitetsprodukt i særklasse. Bliv klogere på Omega-3 fra PUORI her, og kom selv godt i gang med tilskud af fiskeolie, der har en række af særlige fordele for dig, der går op i kost og træning.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Fiskeolie af højeste kvalitet

PUORI Omega-3 er blandt verdens bedste fiskeolier med minimum 74 % naturligt triglycerid Omega-3 pr. 3 kapsler. Omega-3-fedtsyrerne er udvundet på en unik formular, som kun PUORI har rettighederne til at bruge i deres produkter, og indholdet, der er baseret på små sardiner og ansjoser, er 100 % naturligt. PUORI Omega-3 er af farmaceutisk kvalitet og undergår løbende strenge kvalitetsundersøgelser. Produktet har fået 5/5 stjerner hos IFOS (The International Fish Oil Standards Program), der tester for renhed og kvalitet af fiskeolier, og PUORI Omega-3 er således et produkt, der er oplagt at vælge, når du er på udkig efter det bedste tilskud af Omega-3.

Derfor er tilskud af fiskeolie så godt

Du har måske hørt, at fiskeolie er godt, men hvorfor egentlig? Jo, nu skal du høre.

Fiskeolie indeholder masser af gode Omega-3-fedtsyrer, der smører og vedligeholder dine led og muskler og samtidig er guf for særligt din hjerne. Din krop kan ikke producere Omega-3 på egen hånd, og det er derfor essentielt at få tilført Omega-3 gennem kosten eller via tilskud.

Fede fisk af høj kvalitet er den vigtigste kilde til Omega-3, men da mange danskere spiser for lidt fisk, giver det god mening at vælge tilskud af fiskeolie for at være sikret et tilstrækkeligt indtag af Omega-3.

Vælg PUORI Omega-3 som din næste fiskeolie

Vi anbefaler PUORI Omega-3 som et produkt, der er suverænt til dig, der træner meget og gerne vil passe godt på din krop og undgå skader og muskelinflammation ved hyppig belastning. Du finder produktet i størrelser på 60, 120 eller 180 kapsler her, hvor du kan bestille det hjem med det samme.   

0 Nordic Nutrient