PUORI-multivitamin er en vegansk certificeret multivitamin til dig, der dyrker den plantebaserede livsstil eller bare gerne vil have en god multivitamin uden animalsk indhold. PUORI-multivitamin er spækket med vitaminer og mineraler, der er alletiders stabile supplement til din daglige kost, så du holder dit helbred i topform.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hold kroppen i balance med en multivitamin

Er du landet på vores website, er du måske allerede skarpere end de fleste på sammensætning af næringsrig kost, der giver kroppen de rette byggesten og energi til at holde sig kørende. Vi kender dog sikkert alle sammen de perioder, hvor det glipper med overblikket, og der ikke altid træffes de bedste beslutninger, når det er tid til dagens næste måltid. Sørger du for at huske din PUORI-multivitamin, kan du slække lidt på kosten med god samvittighed. En multivitamin sikrer kroppen de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for – også i travle tider, hvor det er mere tilfældigt, hvad der kommer på tallerkenen eller hurtigt indenbords på farten.

Din vej til et dagligt boost af vitaminer og mineraler

PUORI-multivitamin er et vitamin- og mineralpræparat bestående af 13 essentielle vitaminer samt 9 mineraler. Produktet er certificeret vegansk af Vegan Society og kan derfor indtages af såvel vegetarer, veganere samt andre, der ønsker at undgå animalske indholdsstoffer. Yderligere er det særligt for PUORI-multivitamin, at produktet indeholder en høj dosis af B12 sammenlignet med andre multivitaminer på markedet.

Brug PUORI-multivitamin som supplement til den daglige kost

Det er vigtigt at forstå, at en multivitamin ikke kan træde i stedet for en varieret kost, men er et rigtig godt supplement til den mad, du indtager. En multivitamin bør da heller ikke tages på tom mave, men skal allerhelst spises i forlængelse af et måltid for at opnå den optimale optagelse, så vitaminerne og mineralerne i præparatet ikke bare går til spilde. Anbefalet dosis af PUORI-multivitamin er 1 tablet dagligt.

Er du blevet nysgerrig på denne helt unikke multivitamin? Køb den online her hos Nordic Nutrient, og kom inden længe ind i en god rutine med indtag af din daglige multivitamin fra PUORI.

0 Nordic Nutrient