PUORI-magnesium er 100 % organisk og udvundet fra naturlige kilder, og produktet dækker dit daglige behov for magnesium, zink og B6-vitamin. PUORI-magnesium har flere gode egenskaber, som du kan blive klogere på ved at læse videre nederst på siden under produkterne. Magnesium fra PUORI fås som 60, 120 eller 180 kapsler. 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvad gør M3 fra PUORI til noget særligt?

M3 fra PUORI er et unikt produkt sammensat af magnesium, zink og B6-vitamin blandet op i æblesyre, der optimerer optagelsen. Kombinationen af magnesium, zink og B6-vitamin har længe været kendt blandt styrkeatleter for at have en positiv effekt i forhold til træning. Det skyldes blandt andet, at denne sammensætning:

  • Opretholder kroppens testosteronniveau og muskelfunktion.
  • Stimulerer proteinsyntesen.
  • Bidrager til effektiv omsætning af kulhydrater, protein og fedt.
  • Modvirker udmattelse under træningen.

Det særlige ved netop M3 fra PUORI er, at PUORI-magnesium er baseret på organiske råvarer, der sikrer en markant højere optagelighed end ved tilskud baseret på uorganiske indholdsstoffer. PUORI-magnesium sikrer faktisk op til 100 gange bedre optag af magnesium end produkter, der henter magnesium fra en uorganisk kilde, og det er bestemt værd at tænke over. M3 fra PUORI har fået 5/5 stjerner fra IFIT (International Fitness Ingredient Testing), og produktet er således IFIT-certificeret og testet fri for ulovlige indholdsstoffer. Produktet modtager ligeledes den højeste score på grund af sit rene, organiske indhold.   

Hvorfor er magnesium så vigtigt for kroppen?

Magnesium spiller en aktiv rolle for intet mindre end cirka 325 forskellige enzymprocesser i kroppen, og vil du opretholde en sund og velfungerende krop, er et stabilt niveau af magnesium derfor helt essentielt. Magnesium er særligt vigtigt for funktionen af dit stofskifte og for opretholdelse af normal muskel- og hjertefunktion. Magnesium er med andre ord et livsnødvendigt mineral, og magnesium er da også det fjerde mest almindelige stof i kroppen, hvor cirka halvdelen er fordelt i knoglerne, og den anden halvdel er fordelt i muskler og andet blødt væv.

Vælg PUORI-magnesium, og giv kroppen et boost

Når du ved, hvorfor magnesium er så essentielt et mineral for kroppen, giver det måske også bedre mening, hvorfor vi har valgt at forhandle den organiske PUORI-magnesium her hos Nordic Nutrient. Bestil den her, og kom snart i gang med din daglige kapsel PUORI-magnesium.

0 Nordic Nutrient