Få dit daglige tilskud af D-vitamin med PUORI D-vitamin, der er udvundet fra naturlige kilder og certificeret efter højeste standarder. Læs nærmere om D-vitamin fra PUORI her, og bliv ligeledes klogere på hvor meget D-vitamin, det egentlig er anbefalet, at du skal have.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


D-vitamin – hvor meget D-vitamin om dagen?

Du kender måske D-vitamin som ”solskinsvitaminet”, og det er da også rigtigt, at solen er en god kilde til D-vitamin – når den altså endelig skinner. Skal din krop optage D-vitamin fra solen, kræver det, at din hud udsættes for direkte sollys i tilstrækkelig mængde, hvilket sjældent er en mulighed under de danske vejrforhold og særligt ikke i vinterhalvåret. Derfor anbefaler Fødevarestyrelsen, at alle voksne samt børn over 4 år tager et tilskud på 5-10 μg D-vitamin dagligt i vinterhalvåret fra oktober til april.

Hvorfor er det vigtigt at få nok D-vitamin?

D-vitamin spiller en aktiv rolle i mange af kroppens cellulære processer og er samtidig essentielt for dit stofskifte samt din evne til at opbygge og vedligeholde muskelmasse, idet D-vitamin er en vigtig byggesten for det mandlige kønshormon testosteron. D-vitamin øger kroppens evne til at optage calcium og dermed vedligeholde stærke knogler, og D-vitamin er ligeledes en vigtig spiller, når du gerne vil bevare et sundt immunforsvar.

Puori D-vitamin med høj optagelighed

PUORI D-vitamin er udvundet fra naturlige råvarer og tilført økologisk jomfrukokosolie, der øger produktets optagelighed. D-vitamin er nemlig et fedtopløseligt vitamin, der optages bedst, når det indtages i kombination med en god fedtkilde. PUORI D-vitamin er certificeret med IFIT, USP og GMP, og du er her garanteret et utroligt rent kvalitetsprodukt i absolut topklasse.

Vælg PUORI som dit næste D-vitamintilskud

PUORI D-vitamin er til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten af dine kosttilskud. Vi er stolte forhandlere af PUORI og tilbyder PUORI D-vitamin med 60 eller 120 kapsler, der bringer dig godt fra start. Køb produktet online her i vores webshop. 

0 Nordic Nutrient