PUORI C-vitamin er en naturlig brusetablet baseret på hyben, gojibær og acerola. C-vitamin holder dit immunforsvar stærkt, øger fokus og giver dig energi til at præstere dit allerbedste. Bliv klogere på PUORI C-vitamin her, og bestil produktet hos Nordic Nutrient i dag.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Boost kroppens naturlige forsvar

Et stærkt immunforsvar kommer ikke af sig selv, og vil du gerne holde kroppens naturlige forsvar helt i top, er et tilskud af C-vitamin et godt sted at starte. C-vitamin er en antioxidant, der kan inaktivere frie radikaler, og som beskytter cellerne mod oxidativt stress. C-vitamin modvirker træthed og udmattelse, og så bidrager C-vitamin til at opretholde et normalt fungerende energistofskifte, nervesystem og immunsystem. 

C-vitamin findes i kosten i stort set alle former for frugt og grønt, men da C-vitamin ikke lagres i kroppen, men i stedet udskilles med urinen på daglig basis, er det vigtigt at tilføre rigeligt med C-vitamin til kroppen hver eneste dag. Det kan være en udfordring for mange i en travl hverdag, og det er her, at PUORI C-vitamin kan komme dig til undsætning.

Skabt med inspiration fra ældgammel lægekunst

Der er intet tilfældigt over indholdet i PUORI C-vitamin. Under udvikling af produktet hentede PUORI inspiration fra ældgamle naturlige lægemidler og lægemetoder, og særligt egenskaberne ved en af verdens ældste træsorter, Gingko Biloba, vakte PUORIs interesse.

Bladene fra Gingko Biloba-træet er blevet anvendt som naturlægemiddel i flere årtusinder og er kendt for deres lægende virkning. I PUORI C-vitamin kombineres bladene med blade fra den sydamerikanske Yerba Mate-plante, der har en naturligt opkvikkende effekt. Herudover er der tilsat zink samt en smule naturlig stevia. Sidstnævnte giver PUORI C-vitamin en anelse sødme, der spiller godt sammen med den frugtige og friske smag af mango og appelsin.

Nem adgang til C-vitamin af høj kvalitet

PUORI C-vitamin tages som brusetablet. Den brusende effekt kommer fra insulin, og der anvendes således ingen kunstige indholdsstoffer til at fremme processen, hvorfor PUORI C-vitamin er lidt langsommere til at bruse end almindelige brusetabletter. Opløs 1 brusetablet i 250 ml vand, lad det trække i 6-10 minutter, og drik det herefter straks.

0 Nordic Nutrient