Har du været ved lægen og fundet ud af, at du skal have mere vitamin D? Eller kunne du godt tænke dig vitaminer, der kan booste dig i din træning? Hvad end du er på udkig efter, finder du her hos Nordic Nutrient et bredt udvalg af vitaminer og mineraler. Gå på opdagelse i vores udvalg og find det, du skal bruge.

Viser et enkelt resultat

-25%
Ikke på lager
224,25 kr.

Hvilke vitaminer og mineraler skal du bruge?

Alle mennesker har brug for vitaminer og mineraler. For langt de fleste gælder det, at de får de nødvendige mineraler og vitaminer gennem kosten. Men af og til kan du blive nødt til at supplere lidt.

Der er også specielle tidspunkter i løbet af livet, hvor særlige vitaminer og mineraler bliver mere og mere nødvendige. Er du ældre, kan det være, du mangler vitamin D. Er du i den fødedygtige alder, er det eksempelvis meget almindeligt, at du ikke får nok jern eller folinsyre.

Du må ikke få for mange vitaminer

Især for fedtopløselige vitaminer som A, D, E og K gælder det, at du kan få for meget af dem – og sker det, kan det blive skadeligt for din krop.

Sørg derfor altid for at rådføre dig med din læge, før du begynder at tage alverdens vitaminer og mineraler, hvis du vil være sikker på ikke at gøre noget forkert.

Husk altid på, at vitaminer og mineraler ikke kan erstatte en sund og varieret kost.

Køb vitaminer til træning her

Hos Nordic Nutrient udvælger vi vores brands og produkter nøje, så du kun har gode produkter at vælge mellem. Vi vil nemlig ikke sælge noget, vi ikke kan stå inde for.

Hvis det er på tide at finde de vitaminer og mineraler, din krop har brug for, så tag et kig på vores udvalg. Vi har valgt det bedste af det bedste, så du nemmere kan leve en sund livsstil med de nødvendige vitaminer og mineraler.

Brug for hjælp? Ring på tlf. 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@nordicnutrient.dk.

1 Nordic Nutrient