Ingredienser:

Bund:

– 1/2 pose browniemix fra Easis

– 0,75 dl vand

– 35 g becel let

Mousse:

– 175 g Cheasy vaniljeskyr

– 75 g flødeost light

– 25 g pasteuriseret æggehvide

– 30 g hasselnøddeflager 

– 2 stk husblas

Midte: 

– Chokolade proteinbudding (Lidl) 

Pynt: 

– 10 g hasselnøddeflager

Fremgangsmåde: 

Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft. Bland nu brownie mix med vand og becel og hæld det i en beklædt brødform eller beklædt springform (18 cm i diameter). 

Sæt den nu i den varme ovn i ca 10-15 minutter. 

Imens laves moussen. 

Kom husblas i en skål med koldt vand. 

Kom herefter pasteuriseret  æggehvide i en skål og pisk det luftigt.

Bland herefter skyr, flødeost, proteinpulver og hakket hasselnødder i skålen og bland det sammen. 

Vrid husblassen og varm i ca 30 sek i microovnen med lidt vand. 

Lad husblassen køle lidt af.

Kom 2 spsk mousseblanding i en skål og hæld forsigtigt det afkølet husblas i mens det røres godt rundt. Kom nu et par skefulde mere i og rør rundt og vend nu husblasmassen i skålen med moussen. 

Stil det på køl og vent på at kagen er kølet af. 

Når kagen er kølet af laves en lille fordybning i dejen og her kommes chokoladebuddingen i og et tyndt lag smøres over kagen. Fordel nu chokolademoussen over buddingen. 

Pynt med lidt hakket hasselnøddeflager og stil på køl et par timer så kagen & moussen kan sætte sig. 

Når den har sat sig er den klar til servering 🍫🤎 

(Jeg valgte at stikke min kage ud i mindre kager for at lave det ekstra fint). 

image2 5 | Nordic Nutrient
image1 5 | Nordic Nutrient
image0 7 | Nordic Nutrient

Nordic Nutrient