Ingredienser:
Bund:
– 1/2 pose browniemix fra Easis
– 0,75 dl vand
– 35 g becel let
Mousse:
– 175 g Cheasy vaniljeskyr
– 75 g flødeost light
– 25 g pasteuriseret æggehvide
– 30 g hasselnøddeflager
– 2 stk husblas
Midte:
– Chokolade proteinbudding (Lidl)
Pynt:
– 10 g hasselnøddeflager
Fremgangsmåde:
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft. Bland nu brownie mix med vand og becel og hæld det i en beklædt brødform eller beklædt springform (18 cm i diameter).
Sæt den nu i den varme ovn i ca 10-15 minutter.
Imens laves moussen.
Kom husblas i en skål med koldt vand.
Kom herefter pasteuriseret æggehvide i en skål og pisk det luftigt.
Bland herefter skyr, flødeost, proteinpulver og hakket hasselnødder i skålen og bland det sammen.
Vrid husblassen og varm i ca 30 sek i microovnen med lidt vand.
Lad husblassen køle lidt af.
Kom 2 spsk mousseblanding i en skål og hæld forsigtigt det afkølet husblas i mens det røres godt rundt. Kom nu et par skefulde mere i og rør rundt og vend nu husblasmassen i skålen med moussen.
Stil det på køl og vent på at kagen er kølet af.
Når kagen er kølet af laves en lille fordybning i dejen og her kommes chokoladebuddingen i og et tyndt lag smøres over kagen. Fordel nu chokolademoussen over buddingen.
Pynt med lidt hakket hasselnøddeflager og stil på køl et par timer så kagen & moussen kan sætte sig.
Når den har sat sig er den klar til servering 🍫🤎
(Jeg valgte at stikke min kage ud i mindre kager for at lave det ekstra fint).