Til 8-10 stk. skal det bruges følgende:
– 100 g sukkerfri mørk chokolade
– 60 g crunchy peanutbutter
– 1/4 tsk multisød
– 50 g neutral skyr
– 1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
Smelt halvdelen af chokoladen i en skål i micro ovnen i ca 1 minut.
Fordel nu den smeltet chokolade i 8-10 mini muffinsforme (gerne i silikone). Sørg for at få chokoladen op af kanterne for at danne kanterne på cupsene.
Sæt nu de fyldte forme på frost i ca 15-20 minutter.
Bland nu proteinpulver, multisød og salt i en skål. Tilsæt nu skyr og peanutbutter og bland det godt sammen, indtil det opnår en cremet konsistens.
Fordel nu peanutbutter fyldet i de frosne chokoladeskåle og stil på frost igen i ca 30-40 minutter.
Smelt den sidste halvdel af chokoladen og fordel den over de frosne peanutbuttercups.
Kom dem nu på frost igen i ca 15 minutter.
Tag nu peanutbuttercupsene ud af formene og kom i en lufttæt beholder og sæt i køleskabet.
De kan holde sig 3-4 dage på køl.