Til 8-10 stk. skal det bruges f√łlgende: 

– 100 g sukkerfri m√łrk chokolade

– 60 g crunchy peanutbutter 

– 1/4 tsk multis√łd 

– 50 g neutral skyr

– 1 knivspids salt 

 

Fremgangsm√•de: 

Smelt halvdelen af chokoladen i en sk√•l i micro ovnen i ca 1 minut. 

Fordel nu den smeltet chokolade i 8-10 mini muffinsforme (gerne i silikone). S√łrg for at f√• chokoladen op af kanterne for at danne kanterne p√• cupsene. 

S√¶t nu de fyldte forme p√• frost i ca 15-20 minutter. 

Bland nu proteinpulver, multis√łd og salt i en sk√•l. Tils√¶t nu skyr og peanutbutter og bland det godt sammen, indtil det opn√•r en cremet konsistens. 

Fordel nu peanutbutter fyldet i de frosne chokoladesk√•le og stil p√• frost igen i ca 30-40 minutter. 

Smelt den sidste halvdel af chokoladen og fordel den over de frosne peanutbuttercups. 

Kom dem nu p√• frost igen i ca 15 minutter. 

Tag nu peanutbuttercupsene ud af formene og kom i en luftt√¶t beholder og s√¶t i k√łleskabet. 

De kan holde sig 3-4 dage p√• k√łl.

image0 18 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient