Til 8-10 stk. skal det bruges følgende: 

– 100 g sukkerfri mørk chokolade

– 60 g crunchy peanutbutter 

– 1/4 tsk multisød 

– 50 g neutral skyr

– 1 knivspids salt 

 

Fremgangsmåde: 

Smelt halvdelen af chokoladen i en skål i micro ovnen i ca 1 minut. 

Fordel nu den smeltet chokolade i 8-10 mini muffinsforme (gerne i silikone). Sørg for at få chokoladen op af kanterne for at danne kanterne på cupsene. 

Sæt nu de fyldte forme på frost i ca 15-20 minutter. 

Bland nu proteinpulver, multisød og salt i en skål. Tilsæt nu skyr og peanutbutter og bland det godt sammen, indtil det opnår en cremet konsistens. 

Fordel nu peanutbutter fyldet i de frosne chokoladeskåle og stil på frost igen i ca 30-40 minutter. 

Smelt den sidste halvdel af chokoladen og fordel den over de frosne peanutbuttercups. 

Kom dem nu på frost igen i ca 15 minutter. 

Tag nu peanutbuttercupsene ud af formene og kom i en lufttæt beholder og sæt i køleskabet. 

De kan holde sig 3-4 dage på køl.

image0 18 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient