Til 8 små romkugler skal du bruge følgende:

Romkugledej:

– 50 g kikærter

– 25 g havregryn

– 20 g skyr

– 20 g light flødeost

– 25 g Florsød fra easis uden tilsat sukker 

– 3-4 dråber romessens

– 8 g kakaopulver

– Evt. Lidt vand 

Pynt: 

– 20 g kokosmel

– Et par dråber gul frugtfarve

– 5 g mørk chokolade

– 10 g marcipan fra easis uden tilsat sukker 

– Et par dråber rød frugtfarve 

 

Fremgangsmåde: 

Start med at blende kikærter og havregryn sammen.

Tilsæt nu de øvrige ingredienser til romkugle massen og blend det godt sammen. Hvis dejen bliver lidt for tør kan der tilsættes lidt vand indtil du når sen ønsket konsistens. 

Kom massen på køl 15-20 minutter så den kan sætte sig lidt. 

Farv nu marcipanen rød og kokosmelet farves gult med frugt farverne. 

Smelt chokoladen i microovnen i ca 30 sekunder. 

Form nu næb ud af marcipanen. 

Tag romkuglemassen ud af køl og rul 8 kugler. Rul de 8 kugler i kokosmelet og kom en lille klat chokolade på hvor næbbet skal sidde. Sæt næbbet på chokolade klatten. Lav 2 øjne på hver romkugle med chokoladen. 

 

Så har du nogle små søde påske romkugler der vil bringe smilet frem på de fleste 🐣🐣 

image002 5 - Nordic Nutrient
image001 8 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient