Til 4 stk. skal du bruge følgende:

Tærtedej

– 60 g. hvedemel

– 30 g. florsød 

– 15 g. bagekakao

– 60 g. Becel let 

– 0,5 æg

Chokoladeganache

– 75 g. lys chokolade uden tilsat sukker 

– 75 g. mørk chokolade

– 2 dl. Cremefine 19%

– 1 spsk. Florsød 

Pynt

– 62,5 g. hindbær

– 1/2 spsk. kokosflager (valgfri)

– Koral tuille (valgfri)

 

Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 190 grader varmluft.

Kom hvedemel, proteinpulver, Florsød, bagekakao, æg og becel let i tern i en skål. Ælt dejen med hånden indtil du får en fast ensartet tærtedej.

Drys hvedemel på bordet og del tæetedejen i 4 lige store dele. Rul tærtedejene ud med en kagerulle. Kom dem i de små tærtefad på cirka Ø12 cm i diameter.

Skær kanterne til og bag tærtedejene i 20 ca. minutter.

Opvarm fløde sammen med Florsød i en lille gryde.

Hak chokolade i tern og kom dem i en skål.

Når fløden rammer kogepunktet blandes lidt af det i proteinpulveret og resten hældes over chokoladen. Rør godt rundt og lad det smelte. Rør nu proteinglasuren i chokoladen. 

Når tærtebunden er bagt tages den ud af ovnen og afkøles.

Kom derefter chokoladeganachen på og lad tærten sætte sig på køl.

Pynt med ønsket bær, kokos, koral tuille eller andet ønsket pynt og server med det samme. Du kan med fordel servere med en klat vaniljeis

 

image2 | Nordic Nutrient
image0 | Nordic Nutrient
image1 | Nordic Nutrient

Nordic Nutrient