Til ca 40 stk. skal der bruges følgende:

– 50 g hvedemel

– 12,5 g grahamsmel

– 25 g multisød eller sukrin 

– 25 g æggehvide

– 25 g becel let

– 1/2 tsk bagepulver 

– et par dråber vaniljeessens

– lidt salt 

 

Fremgangsmåde: 

Start med at tænd ovnen på 160 grader varmluft. 

Kom alle de tørre ingredienser i en skål. Bland det godt sammen. Tilsæt nu æggehvide og becel let og bland det sammen indtil det samler sig og ælt det sammen. 

(Det kan godt klistre lidt – men bare dyp fingerne i lidt vand). 

Del nu dejen i 2 dele og lav 20 små kugler af hver del. (Dyp fingerne i vand, så er det nemmere at arbejde med). 

Fordel dem på en bradepande der er beklædt med bagepapir. 

Bag dem midt i ovnen i ca 12-15 minutter. 

Hold gerne lidt øje og skru evt lidt ned for varmen hvis du ikke ønsker al for mørk farve. 

Lad dem køle af og brug dem i din koldskål 🥣🥣

image2 6 | Nordic Nutrient
image0 9 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient