Til 8 stk skal du bruge følgende:
Muffins:
- 80 g Multisød
- 1 lille æg
- 4-5 dråber vanilje sweetdrops
- 3 dl skummetmælk
- 25 g becel let
- 190 g hvedemel
- 25 g Whey100 proteinpulver med vanilje fra Linuspro
- 3 tsk bagepulver
- 90 g blåbær
Glasur:
- 40-50 g Florsød
- 10 g Whey100 proteinpulver med jordbær fra Linuspro
- Et par dråber rød frugtfarve
- Vand (til ønsket konsistens)
Fremgangsmåde:
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Kom æg, multisød og vaniljedrops i en skål og pisk det til en lys luftig masse.
Tilføj nu skummetmælk og becel let og pisk det godt sammen.
Rør nu melet, proteinpulver, bagepulver i og rør det til dejen bliver glat.
Fordel nu dejen i 8 muffinsforme og fordel nu blåbærrene i de 8 fyldte forme.
Sæt dem nu ind i ovnen i ca 15 minutter (indtil dejen slipper kniven).
Mens muffins er inde i ovnen, laves glasuren.
Bland Florsød og proteinpulver sammen i en skål. Tilsæt frugtfarve og lidt vand ad gangen og rør indtil du opnår den ønsket konsistens på glasuren.
Tag muffins ud og lad dem køle af, inden du pynter dem med glasuren.
Nu er de klar til servering 🧁