Har du hørt om Whey proteinpulver før? Hvis ikke, er det nærmest et under. Whey proteinpulver er nemlig et af de mest populære, undersøgte og bedst virkende proteinpulver-produkter på markedet.

Viser alle 9 resultater

-38%
Månedens tilbud
Ikke på lager

Whey 100 - Hurtig optagelse og fyldt med aminosyrer

Er du på jagt efter en ny smagsvariant eller har du endnu ikke prøvet kræfter med proteinpulver som Whey 100? Hos Nordic Nutrient har vi med omhu udvalg et sortiment, som du trygt kan gå ombord i.

Vi har forskellige smagsvarianter og mængder af produkterne fra forskellige brands, så tag du endelig et kig her på vores side.

Hvad er Whey 100 proteinpulver?

Whey er et engelsk ord for valle, og som navnet indikerer, er Whey proteinpulver lavet på valle. Valleprotein er en blanding af proteiner isoleret fra valle, som er den flydende del af mælk, som adskilles, når der produceres ost.

Med Whey proteinpulver får du mulighed for at øge mængden af protein, som du indtager til daglig. Er du laktoseintolerant, bør du dog være forsigtig, da Whey proteinpulver er lavet på mælkevalle.

Brug proteinpulver i hverdagen

Mulighederne er uendelige, når det kommer til at lave mad og drikke med Whey 100 proteinpulver. Især, hvis du vælger en lækker smag, som du ikke kan stille fra dig.

Du kan eksempelvis prøve at bruge Whey 100 proteinpulver:

  • I en klassisk protein shake
  • I vafler og pandekager, hvor du udskifter en smule af melet med proteinpulver
  • I smoothies og milkshakes
  • I muffins og kager

Hvorfor er det vigtigt for kroppen at få protein?

Proteiner er kroppens byggesten. De bruges til at udføre mange vigtige processer i kroppen som hormoner, enzymer, organer med mange flere. Proteiner er også en stor del af, hvorfor dine muskler kan trække sig sammen.

Der findes mange aminosyrer, og ni af dem er essentielle. Det vil sige, at din krop har brug for dem, men at du ikke selv producerer dem. Derfor er du nødt til på den ene eller anden måde at indtage dem – og Whey 100 proteinpulver er smækfyldt med alle ni essentielle aminosyrer.

Hvor meget protein skal du have til daglig?

I forhold til hvor meget protein du til daglig skal indtage, er der meget blandede meninger. Mange siger 1-1,5 gram protein per kilo, du vejer, dagligt. For nogle er det mere, og for andre er det mindre. Vores bedste råd er, at du kan prøve dig frem og undersøge dine muligheder.

Online kan du finde forskellige steder, hvor du gratis kan regne ud, hvor meget protein du skal have ud fra din BMI og dit aktivitetsniveau.

Prøv Whey 100 proteinpulver fra Nordic Nutrient

Hos Nordic Nutrient går vi op i, hvad vi spiser. Og vi forventer, at du gør det samme. Derfor udvælger vi nøje de produkter, der er i vores sortiment, før de overhovedet får lov at lande på vores side. Køb Whey 100 proteinpulver hos os, og få det nødvendige protein.

Har du brug for hjælp? Ring på 20 72 33 83, eller skriv til info@nordicnutrient.dk.

9 Nordic Nutrient