Udforsk alle vores veganske proteinpulvere og find et produkt, der passer til dine behov. Vi har forskellige slags smagsvarianter og mængder lige her.

Viser alle 2 resultater

-33%
-33%
Ikke på lager

Stort udvalg af vegansk og planteaseret proteinpulver

Kunne du godt tænke dig et ordentligt proteinpulver, som ikke indeholder animalske produkter? Det kan være svært at finde et proteinpulver på markedet, som ikke indeholder laktose eller andre animalske produkter. Og er du veganer eller laktoseintolerant, bliver det oftest proteinpulveret, du går på kompromis med. Men det behøver du heldigvis ikke længere. Hos Nordic Nutrient har vi alle de veganske proteinpulvere, du kunne få brug for.

Desværre har det ofte heddet sig, at vegansk proteinpulver enten ikke var en mulighed, eller at det var det ringe valg.

Det er heldigvis ikke rigtigt længere, for du kan her på siden få fingrene i forskellige proteinpulver-produkter, der ikke indeholder så meget som en knivspids animalsk produkt.

Vælg din personlige favorit

Når det kommer til vegansk proteinpulver, fører vi ikke kun én slags.

Du finder blandt andet:

  • Ærteproteinpulver
  • Risproteinpulver
  • Sojaproteinpulver
  • Soja- og risproteinpulver

Hvad er forskellen på de typer af vegansk og plantebaseret proteinpulver?

Ærteproteinpulver er billigt og effektivt

Ærteproteinpulver er blevet mere og mere populært de sidste par år, fordi ærter er nemme at dyrke, og fordi pulveret er billigere at producere. Men det går heldigvis ikke ud over produktet.

Ærteproteinpulver er fremstillet gennem et isolat, som gør, at det bliver et mere koncentreret produkt. Du får altså mest muligt for dine penge.

Hampeproteinpulver er et komplet protein

Hampeproteinpulver indeholder alle 20 aminosyrer, heraf de ti essentielle.

Hampeproteinpulver har samme positive indvirkning på din krop, som valleprotein har, og det er derfor en genial erstatning.

Risproteinpulver er nemt at fordøje

Selvom du ikke umiddelbart tænker på ris som det mest proteinrige produkt, er den altså god nok. Risproteinpulveret er selvfølgelig udelukkende lavet på den del af ris, som indeholder meget protein. Resten er fjernet.

Risproteinpulver er nemt at fordøje, så har du før oplevet udfordringer med at fordøje risproteinpulver, kan det være, at den her slags proteinpulver er løsningen for dig.

Sojaproteinpulver minder meget om WHEY-proteinpulver

Sojaproteinpulver har i mange år været et af de mest populære valg for veganere og vegetarer. Og det er heller ikke så underligt, for sojaproteinpulver har en aminosyreprofil, der er lige så effektiv som WHEY-proteinpulver.

Bestil vegansk proteinpulver lige her hos Nordic Nutrient

Er det vegansk proteinpulver, du søger efter, så tag endelig et kig på vores udvalg.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 20 72 33 83 eller skrive til info@nordicnutrient.dk, hvis du har spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

2 Nordic Nutrient