Er du en bevidst forbruger? Hvis du før har takket nej til et proteinpulver, fordi det var fyldt med tilsætningsstoffer, er du endt det helt rigtige sted. For her på siden finder du vores brede udvalg af økologisk proteinpulver.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Økologisk proteinpulver helt uden tilsætningsstoffer

Her får du proteinpulver, der virker lige så godt som alle de andre varianter, men som du ikke skal gå på kompromis med, når det kommer til økologi. Du får med andre ord rig mulighed for at tage et bevidst valg om et proteinpulver, der består af økologiske ingredienser.

Hvor meget protein har du brug for til daglig?

Kroppe er forskellige, har brug for forskellige ting og virker forskelligt. På samme måde er det også meget forskelligt, hvad du og din krop har brug for af proteiner og andre makroer. Det afhænger blandt andet af, hvad du har af mål med din træning og aktivitetsniveau.

Du kan selv prøve at gå ind og regne ud, hvor meget protein din krop har brug for ud fra BMI, aktivitetsniveau og andre parametre. Som udgangspunkt handler det typisk om 1-1,5 gram protein per kilo, du vejer. Men undersøg det, inden du giver dig i kast med proteinerne.

Hvornår skal du indtage dit økologiske proteinpulver?

Der er blandede holdninger, når det kommer til, hvornår og hvordan proteinpulver bedst indtages. Du kan både indtage proteinpulver før, under og efter træning.

Dyrker du styrketræning eller bodybuilding, kan du eksempelvis indtage proteinpulver i op til en halv time efter din træning – men det er igen meget forskelligt. Prøv dig frem, og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Hos Nordic Nutrient forhandler vi kun kvalitetsvarer

Som forbruger står du mere og mere med et ansvar, når det kommer til at købe produkter til dig selv og din husstand. Alligevel synes vi hos Nordic Nutrient, at vi også står med ansvaret.

Derfor finder du her på siden udelukkende produkter, som vi selv har undersøgt og tjekket nøje, før vi har takket ja til at forhandle dem. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som vi har stor tiltro til.

Drik protein shakes med god samvittighed: Køb økologisk proteinpulver her

Hvis du har ledt markedet tyndt efter økologisk proteinpulver, er det din heldige dag. For hos Nordic Nutrient finder du netop det.

Har du spørgsmål til os, eller har du brug for hjælp? Så giv os et kald på tlf. 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@nordicnutrient.dk.

0 Nordic Nutrient