Er du på udkig efter et proteinpulver, der hjælper dig med at øge din muskelmasse og gør din restituering mere gnidningsfri? Så er det isolat proteinpulver, du skal have fat i, og dem finder du mange af her hos Nordic Nutrient.

Gå på opdagelse i vores udvalg af isolat proteinpulver – der er helt sikkert også noget for din smag.

Viser alle 8 resultater


Isolat proteinpulver til intensiv træning og restitution

Vil du give din krop de bedste forudsætninger for at øge muskelmasse og samtidig optimal restituering efter træning? Så bør du gå efter et proteinpulver som dem, du finder her på siden, der er kendt for deres høje proteinindhold og muskelopbyggende og bevarende virkning. Proteinpulveret som du ser her på siden kommer udelukkende fra brands, vi selv har undersøgt nøje og har et godt samarbejde med. Vi fører forskellige smagsvarianter, så du kan finde et proteinpulver, der passer til dine behov og din smag.

Hvad er isolat proteinpulver?

Navnet ”isolat” kommer af den type af protein, der i denne form for proteinpulver. En isolat er i modsætning til eksempelvis proteinkoncentrat en ekstra ren form for protein, der gennemgår en filtreringsproces, hvor proteinet bliver adskilt fra blandt andet laktose og fedt. Derfor bliver produktet i sidste ende renere, og så er det desuden et godt valg til dig, der har laktoseallergi. Isolat proteinpulver har mange fordele, som gør det særligt og ekstra nemt at bruge, når du styrketræner og ønsker at tabe dig. Da isolat proteinpulver har et lavt indhold af fedt og sukker, gør det produktet at bruge i forbindelse med vægttab.

Derfor skal du vælge isolat proteinpulver:

  • Det bidrager til en øget muskelmasse
  • Det hjælper med en bedre muskelrestitution, så du bliver mindre øm under træning
  • Det indeholder alle de essentielle aminosyrer
  • Det har et højt indhold af BCAA
  • Det er godt til dig, der ikke tåler laktose i store mængder

Alle kan bruge isolat proteinpulver

Isolat proteinpulver er især godt til dig, der går op i din ernæring i forbindelse med regelmæssig fitnesstræning. Men det er også godt til dig, der har brug for ekstra protein i forbindelse med styrketræning, krafttræning eller bodybuilding. Det er altså et meget alsidigt proteinpulver, som er nemt at bruge. Du kan både bruge proteinpulveret blandet op med væske, som i en smoothie, men du kan også lave pandekager eller proteinbarer med pulveret.

Stort udvalg af isolat proteinpulver

Vores mål her hos Nordic Nutrient er at give dig, der ønsker at leve en sund livsstil med træning, nogle gode supplementer og kosttilskud at vælge mellem. Har du spørgsmål til os, eller har du brug for hjælp? Du er altid velkommen til at ringe på tlf.  20 72 33 83 eller sende en e-mail til info@nordicnutrient.dk.
8 Nordic Nutrient