Proteinbarer er smarte og praktiske at have med i tasken, så du altid er klar til at stille den lille sult. Men det er langt fra alle proteinbarer, der er lige sunde. Heldigvis finder du her på siden vores udvalg af økologiske proteinbarer lavet på økologiske råvarer.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre, velsmagende og økologiske proteinbarer.

Viser alle 2 resultater

-58%
Så længe lager haves ⏱️

Stort udvalg af økologiske proteinbarer

Der er mange grunde til, at du skal vælge en økologisk proteinbar. Ønsker du at tage et miljøbevidst valg er det nemlig et af de langt mere “venlige” valg, du kan tage. Hos Nordic Nutrient ved vi, hvor vigtigt det er at leve sundt. Og har du taget et valg om at leve vegetarisk eller vegansk, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis. De fleste af vores økologiske proteinbarer er vegetariske, men er du veganer, har vi også løsningen for dig i vores veganske proteinbarer.

Det er altid godt at have en proteinbar klar

Hos Nordic Nutrient finder du et hav af 100 procent økologiske proteinbarer. Vi har et bredt udvalg af forskellige smage, der alle er fyldt med sunde, lækre råvarer i topkvalitet – såsom nødder, chokolade og bær.

Hav en proteinbar med i tasken til:

  • Når du trænger til en snack mellem dagens måltider
  • Hvis du har brug for et ekstra skud protein inden, under eller efter træning
  • Hvis du skal have den sidste mængde protein med for at nå dagens mål
  • Når du er på farten og ikke har nået at få en bid mad hjemmefra

Kun gode produkter at vælge mellem

Når du handler hos Nordic Nutrient, finder du udelukkende ordentlige, gennemtestede og nøje undersøgte produkter. Vi forhandler ikke produkter, vi ikke selv kan eller vil stå inde for. Hvis du kunne tænke dig altid at have en proteinbar klar i tasken, så er siden her det helt rigtige sted for dig. Vi har samlet alle vores økologiske proteinbarer til dig, så du kan få tilsætningsfrie proteinbarer lavet på de bedste, økologiske råvarer her i Danmark. Vil du i kontakt med os? Ring på tlf. 20 72 33 83 eller skriv en e-mail til info@nordicnutrient.dk.
2 Nordic Nutrient