Ingredienser til 10 stk: 

– 220 g Hvedemel 

– 40 g multisød ⠀⠀⠀⠀⠀

– 20 g bagepulver  ⠀⠀⠀⠀⠀

– 3 g salt⠀⠀⠀⠀

– 80 g becel let ⠀⠀

– 140 g skyr 

– 30 g chokolade (mørk, lys eller hvid)

– 40 g protein spread fra Easis 

– 75 g hindbær 

 

Start med at blande hvedemel, proteinpulver, bagepulver, multisød og salt i en skål.  ⠀⠀⠀⠀

Smuldrer dit becel groft i den tørre blanding og mos det rundt med en ske i blandingen til smøret er smuldret mere ud i den tørre blanding. Det gør ikke noget der er større klatter smør i dejen, det faktisk helt perfekt.⠀⠀⠀⠀

Hak chokoladen groft og tilsæt Protein Spread samt chokolade og mix rundt. 

Tilsæt hindbær og skyr og mix hurtigt og nænsomt rundt til dejen binder mere eller mindre sammen.

⠀⠀⠀⠀

NU, skal håndarbejdet være hurtigt så smørret i dejen ikke bliver for blødt og dejen bliver svær at arbejde med.⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀

Fordel nu dejen i 10 lige store dele(vej dem evt af for lige store scones). 

Form dem som boller og tryk dem lidt flade på en bradepande beklædt med bagepapir. ⠀⠀⠀⠀

Smid i ovnen 12-15 minutter. Overfladen skal være let gylden.  Når færdige smid dem på en rist og afkøl. 

⠀⠀⠀⠀

Nyd dem enten afkølet eller giv dem en kort tur i ovnen så de bliver lidt lune 🤤

image1 12 | Nordic Nutrient
image0 17 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient