Ingredienser til 10 stk:
– 220 g Hvedemel ⠀
– 40 g multisød ⠀⠀⠀⠀⠀
– 20 g bagepulver ⠀⠀⠀⠀⠀
– 3 g salt⠀⠀⠀⠀
– 80 g becel let ⠀⠀
– 140 g skyr ⠀
– 30 g chokolade (mørk, lys eller hvid)
– 40 g protein spread fra Easis
– 75 g hindbær
Start med at blande hvedemel, proteinpulver, bagepulver, multisød og salt i en skål. ⠀⠀⠀⠀
Smuldrer dit becel groft i den tørre blanding og mos det rundt med en ske i blandingen til smøret er smuldret mere ud i den tørre blanding. Det gør ikke noget der er større klatter smør i dejen, det faktisk helt perfekt.⠀⠀⠀⠀
Hak chokoladen groft og tilsæt Protein Spread samt chokolade og mix rundt. ⠀
Tilsæt hindbær og skyr og mix hurtigt og nænsomt rundt til dejen binder mere eller mindre sammen.⠀
⠀⠀⠀⠀
NU, skal håndarbejdet være hurtigt så smørret i dejen ikke bliver for blødt og dejen bliver svær at arbejde med.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Fordel nu dejen i 10 lige store dele(vej dem evt af for lige store scones).
Form dem som boller og tryk dem lidt flade på en bradepande beklædt med bagepapir. ⠀⠀⠀⠀
Smid i ovnen 12-15 minutter. Overfladen skal være let gylden. Når færdige smid dem på en rist og afkøl.
⠀⠀⠀⠀
Nyd dem enten afkølet eller giv dem en kort tur i ovnen så de bliver lidt lune 🤤