Til 6 stk. muffins skal du bruge følgende:
Muffindejen:
– 30 g havregryn
– 80 g skyr
– 1 æg
– 20 g multisød fra easis uden tilsat sukker
– 5 g bagepulver
– 5-10 dråber vaniljeessens
Chokolademousse:
– 25 g chokolademousse fra Easis
– 0,5 dl skummetmælk
Brunsvigerfyld:
-35 g sukrin Gold
– 15 g becel let
– 30 g kagecreme fra Easis
– Lidt vand til at blande kagecremen
Fremgangsmåde:
Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft.
Blend havregryn til mel.
Kom de resterne ingredienser til muffindejen i skålen og tilsæt det blendet havregryn og pisk det godt sammen til en glat og ensartet masse.
Fordel nu dejen i 6 muffinsforme (gerne silikoneforme).
Bag nu muffinsene midt i ovnen i ca 10 minutter.
Når kagerne er bagt færdig stilles de på køl til afkøling.
Nu skal fyldet og chokolade moussen laves.
Bland vand og kagecreme sammen. Stil det på køl indtil det sætter sig.
Bland chokolademousse og proteinpulver med mælk. Stil det på køl i 10 minutter. Derefter piskes det til en tyk mousse.
Varm becel og sukrin i en skål i microovnen i ca 30-45 sek.
Sæt det på køl.
Når muffins er helt kølet af, laves der en hul i toppen af muffins og ned i selve kagen. Så blandes kagecreme og brunsvigerfyldet og kommes ned i hullerne.
Nu toppes muffins med chokolademoussen.
Pynt dem evt med lidt bær eller andet ønsket pynt 🧁🧁