Du skal bruge følgende ingredienser: 

Lagkagebunde:

-20 g Pofiber 

-20 g hvedemel

-20 g Linuspro Whey100 med vaniljesmag

-150 g vaniljeskyr

-2 æg str small

-120 g skummetmælk

-40 g Easis multisød

-7 g bagepulver

-1 spsk Easis perfect sød

-5 dråber vaniljeessens

 

Kagefyld:

-100 g cremefine 19%

-300 g vaniljeskyr 

-100 g light kokosmælk

-4 stk husblas

-5 dråber vaniljeessens 

-Et par dråber Easis perfect sød

-20 g linuspro Whey100 med vaniljesmag

 

Ekstra:

-2-4 spsk Easis marmelade (har brugt jordbær)

-10 g kokosmel/kokosflager

-Lidt mørk chokolade 

 

Fremgangsmåde:

Start med at tænde ovnen på 185 grader varmluft. 

Bland tørre ingredienser til dejen i en skål. Kom nu de våde ingredienser i og pisk den godt sammen. 

Del dejen i 2 springforme beklædt med bagepapir (Ø20 eller Ø22). Kom dem i ovnen og bag i ca. 22-25 minutter.

Mens bundene bager laver du kagefyldet. 

Kom husblas i en skål med koldt vand i 15 minutter. 

Pisk cremefine til en blød skum. Tilsæt skyr og pisk det i et par minutter. 

Tilsæt løbene kokosmælk under piskning. Kom nu proteinpulver, vaniljeessens og perfect sød. Smelt husblas i lidt kokosmælk (ca 20-30 sek i microovnen). 

Tilsæt massen ned i kagefyldet under piskning. 

Stil nu kagefyldet på køl og lad den sætte sig lidt. 

Når kagerne er kølet af smøres de med ønsket marmelade. Herefter smøre du 1/3 del af kagefyldet på den ene bund. Lig nu den anden bund med marmeladefyldet nedad oven på kagefyldet. 

Nu smøres kagen op med det sidste kagefyld. 

Drys nu kagen med kokos og hakket chokolade. 

Stil den nu på køl indtil den skal serveres 🥥🍰

image2 8 | Nordic Nutrient
image0 14 | Nordic Nutrient
image1 11 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient