Du skal bruge fÞlgende ingredienser: 

Lagkagebunde:

-20 g Pofiber 

-20 g hvedemel

-20 g Linuspro Whey100 med vaniljesmag

-150 g vaniljeskyr

-2 ĂŠg str small

-120 g skummetmĂŠlk

-40 g Easis multisĂžd

-7 g bagepulver

-1 spsk Easis perfect sĂžd

-5 drÄber vaniljeessens

 

Kagefyld:

-100 g cremefine 19%

-300 g vaniljeskyr 

-100 g light kokosmĂŠlk

-4 stk husblas

-5 drÄber vaniljeessens 

-Et par drÄber Easis perfect sÞd

-20 g linuspro Whey100 med vaniljesmag

 

Ekstra:

-2-4 spsk Easis marmelade (har brugt jordbĂŠr)

-10 g kokosmel/kokosflager

-Lidt mÞrk chokolade 

 

FremgangsmÄde:

Start med at tÊnde ovnen pÄ 185 grader varmluft. 

Bland tÞrre ingredienser til dejen i en skÄl. Kom nu de vÄde ingredienser i og pisk den godt sammen. 

Del dejen i 2 springforme beklÊdt med bagepapir (Ø20 eller Ø22). Kom dem i ovnen og bag i ca. 22-25 minutter.

Mens bundene bager laver du kagefyldet. 

Kom husblas i en skÄl med koldt vand i 15 minutter. 

Pisk cremefine til en blÞd skum. TilsÊt skyr og pisk det i et par minutter. 

TilsÊt lÞbene kokosmÊlk under piskning. Kom nu proteinpulver, vaniljeessens og perfect sÞd. Smelt husblas i lidt kokosmÊlk (ca 20-30 sek i microovnen). 

TilsÊt massen ned i kagefyldet under piskning. 

Stil nu kagefyldet pÄ kÞl og lad den sÊtte sig lidt. 

NÄr kagerne er kÞlet af smÞres de med Þnsket marmelade. Herefter smÞre du 1/3 del af kagefyldet pÄ den ene bund. Lig nu den anden bund med marmeladefyldet nedad oven pÄ kagefyldet. 

Nu smÞres kagen op med det sidste kagefyld. 

Drys nu kagen med kokos og hakket chokolade. 

Stil den nu pĂ„ kĂžl indtil den skal serveresÂ đŸ„„đŸ°

image2 8 | Nordic Nutrient
image0 14 | Nordic Nutrient
image1 11 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient