Du skal bruge f√łlgende ingredienser:¬†

Lagkagebunde:

-20 g Pofiber 

-20 g hvedemel

-20 g Linuspro Whey100 med vaniljesmag

-150 g vaniljeskyr

-2 æg str small

-120 g skummetmælk

-40 g Easis multis√łd

-7 g bagepulver

-1 spsk Easis perfect s√łd

-5 dråber vaniljeessens

 

Kagefyld:

-100 g cremefine 19%

-300 g vaniljeskyr 

-100 g light kokosmælk

-4 stk husblas

-5 dråber vaniljeessens 

-Et par dr√•ber Easis perfect s√łd

-20 g linuspro Whey100 med vaniljesmag

 

Ekstra:

-2-4 spsk Easis marmelade (har brugt jordbær)

-10 g kokosmel/kokosflager

-Lidt m√łrk chokolade¬†

 

Fremgangsmåde:

Start med at tænde ovnen på 185 grader varmluft. 

Bland t√łrre ingredienser til dejen i en sk√•l. Kom nu de v√•de ingredienser i og pisk den godt sammen.¬†

Del dejen i 2 springforme bekl√¶dt med bagepapir (√ė20 eller √ė22). Kom dem i ovnen og bag i ca. 22-25 minutter.

Mens bundene bager laver du kagefyldet. 

Kom husblas i en skål med koldt vand i 15 minutter. 

Pisk cremefine til en bl√łd skum. Tils√¶t skyr og pisk det i et par minutter.¬†

Tils√¶t l√łbene kokosm√¶lk under piskning. Kom nu proteinpulver, vaniljeessens og perfect s√łd. Smelt husblas i lidt kokosm√¶lk (ca 20-30 sek i microovnen).¬†

Tilsæt massen ned i kagefyldet under piskning. 

Stil nu kagefyldet p√• k√łl og lad den s√¶tte sig lidt.¬†

N√•r kagerne er k√łlet af sm√łres de med √łnsket marmelade. Herefter sm√łre du 1/3 del af kagefyldet p√• den ene bund. Lig nu den anden bund med marmeladefyldet nedad oven p√• kagefyldet.¬†

Nu sm√łres kagen op med det sidste kagefyld.¬†

Drys nu kagen med kokos og hakket chokolade. 

Stil den nu p√• k√łl indtil den skal serveres¬†ūü••ūüćį

image2 8 - Nordic Nutrient
image0 14 - Nordic Nutrient
image1 11 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient