Du skal bruge følgende:
DEJ:
– 240 g kikærter
– 150 g banan
– 40 g Whey100 proteinpulver fra Linuspro (jeg brugte saltet karamel)
– 4 æggeblommer
– 1 dl skummetmælk
– 5 dråber vaniljeessens
– 1,5 tsk bagepulver
– Lidt salt
MELLEMLAG:
– 50 g kirsebærsauce fra easis uden tilsat sukker
MARENGS:
– 3 æggehvider
– 30 g perfect strø fra Easis
– 30 g perfect multisød fra Easis
Fremgangsmåde:
Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn.
Kom nu alle ingredienserne til kagedejen (MINUS BAGEPULVER) i en minihakker og blend massen godt (du kan evt også bruge en stavblender).
Nu tilsættes bagepulveret og det røres godt ud i dejen.
Beklæd en bageform på 15×15 og kom nu dejen deri.
Bag dejen i ovnen i ca 25 minutter.
Mens kagen bages laves marengs.
Pisk dine æggehvider stive – tilsæt nu perfect strø og perfect multisød og pisk det stift.
Når kagen er bagt færdig kommes kirsebærsaucen på den varme kage – derefter fordeler du marengsen og sætter kagen tilbage i ovnen i ca. 10 minutter.
Lad kagen køle af og den er klar til servering 🍰