Du skal bruge følgende:

DEJ:

– 240 g kikærter

– 150 g banan

– 40 g Whey100 proteinpulver fra Linuspro (jeg brugte saltet karamel)

– 4 æggeblommer

– 1 dl skummetmælk

– 5 dråber vaniljeessens

– 1,5 tsk bagepulver 

– Lidt salt

 

MELLEMLAG:

– 50 g kirsebærsauce fra easis uden tilsat sukker 

 

MARENGS:

– 3 æggehvider

– 30 g perfect strø fra Easis

– 30 g perfect multisød fra Easis 

 

Fremgangsmåde:

Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn.

Kom nu alle ingredienserne til kagedejen (MINUS BAGEPULVER) i en minihakker og blend massen godt (du kan evt også bruge en stavblender). 

Nu tilsættes bagepulveret og det røres godt ud i dejen.

Beklæd en bageform på 15×15 og kom nu dejen deri. 

Bag dejen i ovnen i ca 25 minutter.

Mens kagen bages laves marengs.

Pisk dine æggehvider stive – tilsæt nu perfect strø og perfect multisød og pisk det stift. 

Når kagen er bagt færdig kommes kirsebærsaucen på den varme kage – derefter fordeler du marengsen og sætter kagen tilbage i ovnen i ca. 10 minutter. 

Lad kagen køle af og den er klar til servering 🍰

image001 2 | Nordic Nutrient
image002 2 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient