Hos Nordic Nutrient forhandler vi kreatin som et supplement og kosttilskud, der bliver brugt af professionelle atleter såvel som helt almindelige sportsudøvere. Tag et kig på udvalget her på siden.

Viser alle 3 resultater


Alt du skal vide om kreatin – hvad, hvorfor og hvordan?

Kæmper du med at få opbygget den muskelmasse du ønsker, selvom du gør dit absolut bedste i forhold til både kost og motion? Det kan være rigtig svært at nå det mål, du har sat dig, selvom du gør alt rigtigt. Er du strandet et sted, hvor du ikke kan komme længere, findes der heldigvis et kosttilskud som kreatin, der kan hjælpe dig. Undrer du dig over, hvad kreatin er for noget? Kreatin er et supplement, der hjælper med at forbedre din performance under en intensiv træning og dermed øge din muskelmasse. Det findes helt naturligt findes i vores muskelceller, hvor det hjælper musklerne til at producere energi under træningen.

Der er mange fordele ved at tage kreatinpulver

Kreatin er typisk mest brugt hos idrætsudøvere, bodybuildere og erfarne træningsfolk – en gruppe der har brug for stor styrke i en eksplosiv træning. Når du tager kreatin som et tilskud, får du frigjort mere energi i musklerne og deraf kommer forbedringen i træningspræstationen.

Kreatin booster din krop på flere måder:

  • Kreatin booster dig, så du nemmere kan arbejde hårdere eller i længere tid
  • Kreatin sørger for, at mængden af anabolske hormoner i din krop øges
  • Dine celler bliver større, fordi mængden af vand i dine muskelceller øges
  • Du nedbryder mindre protein under træning

Veldokumenterede, gennemtestede og effektive produkter

Hos Nordic Nutrient kan du stole på, at de produkter, vi fører, udelukkende er gode, effektive og sikre at bruge. Vi vælger vores brands med omhu, så du kan føle dig helt tryg ved os. Kreatinprodukterne på siden her er fremstillet af dygtige brands, der nøje udvælger deres råvarer. Vi kan stå fuldstændig inde for kvaliteten af samtlige af de produkter, vi forhandler. Du kan indtage din daglige mængde kreatinpulver på et væld af måder. Du kan indtage kreatin både før, under og efter din træning. På hver enkelt pakke vil det fremgå, præcist hvor meget kreatin du bør indtage, men mængden ligger ofte på omkring de 3 gram dagligt. Du skal oftest blande din kreatin op med en kulhydratopløsning.

Køb kreatin hos Nordic Nutrient i dag

Hvis det er på tide for dig at prøve kreatin, er vi et godt sted at starte. Her finder du udelukkende god kreatin, der er gennemtestet og har en effektiv virkning. Kontakt os på tlf. 20 72 33 83 eller e-mail info@nordicnutrient.dk, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.
3 Nordic Nutrient