Hvad end du træner regelmæssigt eller blot en gang imellem, har du sikkert oplevet den voldsomme træthed, der kan komme efter træning. Det kan både være en tilfredsstillende følelse af, at du og din krop har givet alt under træning. Men det kan også være frustrerende med manglende energi, når du ikke er færdig med dagens gøremål.

Viser alle 7 resultater

-38%
MÆNGDERABAT

Elektrolytter til din træning

Med elektrolyt-tabs får din krop elektrolytter, mineraler og andre vigtige ting, som din krop har svedt ud under træningen. Så kan du komme din træthed i forkøbet.

Tag et kig på vores udvalg af tabs her på siden, som alle på hver sin måde sørger for at holde din krop hydreret efter træning.

Hvorfor bliver man træt efter træningen?

Under træning sveder langt de fleste. Nogle sveder meget, andre sveder kun lidt. Sved eller ej, så sker der noget i kroppen, når du træner, som gør, at din krop har brug for ekstra væske og mineraler efter træning.

Mineraler som elektrolytter er eksempelvis helt essentielle i din krop, da de sørger for at forsyne dine celler med den væske, du drikker, når du er færdig med at træne. 

Elektrolyt-tabletter er produktet for dig, hvis du:

  • Sveder meget under din træning
  • Træner i varme og fugtige miljøer eller klimaer
  • Træner i mere end en time
  • Ikke “får nok” vand efter din træning
  • Har brug for et ekstra boost af energi

Selvom elektrolyt-tabs er super praktiske at have med - og især på de lange, hårde dage - så kan de aldrig erstatte en sund og varieret kost med rigeligt med motion. Se i stedet dette produkt som et kosttilskud, du kan benytte dig af, hvis du har brug for et boost.

Køb elektrolyt tabletter hos Nordic Nutrient

Hvis det er nu, du skal prøve virkningen af elektrolytter, så er du landet på den helt rigtige side. Hos Nordic Nutrient finder du nemlig et udvalg af tilskuddet, som hjælper dig under din træning

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har nogle spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vores telefonnummer er 20 72 33 83, og vores e-mail-adresse er: info@nordicnutrient.dk.

7 Nordic Nutrient