På siden her finder du vores udvalg af kosttilskud med aminosyrer, der alle har til formål at forsyne dig med tre vigtige og essentielle aminosyrer, så du får de bedste forudsætninger under din træning.

Viser alle 4 resultater


Giv din krop de bedste forudsætninger i træningen med aminosyrer

Får du de nødvendige vitaminer, mineraler og aminosyrer gennem din mad? Hvis du er en aktiv person, der regelmæssigt dyrker sport, har din krop brug for ekstra vitaminer, mineraler og aminosyrer – især hvis den skal blive stærkere.

Hvad er aminosyre?

Aminosyrer er det, kroppen bruger til at opbygge proteiner af – og derfor er aminosyrer en vigtig del af kroppens byggesten.

Når vores krop skal fremstille proteiner, bruger den mere end 20 forskellige aminosyrer. 11 af dem er ikke-essentielle, hvilket betyder at kroppen selv kan producere dem. De resterende 9 er essentielle, og det betyder, at vi er nødt til at indtage dem via kost – og eventuelt et aminosyrekosttilskud.

Især leucin, isoleucin og valin er tre vigtige, essentielle aminosyrer, hvis du træner. Det er nemlig de aminosyrer, der hjælper med at opbygge muskelvæv samt opretholde muskelprotein.

Hvornår skal du indtage aminosyrer – og hvordan gør du?

Det anbefales altid, at du indtager dine aminosyrer i forbindelse med din træning. Det kan både være før eller under din træning.

De forskellige aminosyrer, du finder her på siden, kommer i ren form. Din krop skal derfor ikke nedbryde aminosyrerne, inden de begynder at virke. De optages i stedet meget hurtigt og effektivt i blodbanerne.

På hvert produkt kan du se, hvordan du optimalt indtager det. Størstedelen af de forskellige aminosyrer, som du finder her på siden, kommer i pulverform, som du skal blande op i væske og drikke.

Køb aminosyrer som kosttilskud i dag

Hvis du regelmæssigt dyrker motion og spiser en varieret kost, vil din krop have brug for at få flere af de essentielle aminosyrer i kroppen – og det kan sommetider være svært at få nok. Her er aminosyrekosttilskud altså et godt supplement.

Har du spørgsmål og har du brug for hjælpe eller vejledning? Du kan ringe os op på 20 72 33 83 eller sende en e-mail til info@nordicnutrient.dk.

4 Nordic Nutrient