– 150g vaniljeskyr 

– 2 æg str M 

– 150g skummetmælk  

– 40g sukrin Gold 

– 45g pofiber 

– 5g bagepulver 

– 1/2 teske vaniljearoma

– 1/2 teske perfect sød fra easis

– Saft samt skal fra 2/3 citron 

 

Start med at riv citronskral og pres saft ud af citronen. Bland nu alle indgredienserne godt sammen, og bag i en springform Ø22cm i forvarmet ovn (varmluft) på 185 grader i 28-30 minutter.

Lad kagen køle en smule og lav nu glasuren. 

 

Glasur:

– 100g sukrin melis 

– Saft samt skal fra 1/3 citron (altså den sidste stub der var tilovers fra dejen) 

– gul konditorfarve 

– Vand i passende mængde/til ønsket konsistens på glasuren. 

 

Når kagen er kølet af hældes glasuren over den.

Sæt kagen på køl og pynt den evt med lidt citron 

skræl eller lignede. 

(Her er brugt karamelliserede citron)

image0 16 - Nordic Nutrient
image001 6 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient