Til denne portion (1 pers.)

Kagen:

– 20 g Whey100 proteinpulver fra med chokoladesmag fra LinusPro

– 1 tsk. Kakaopulver 

– 1/2 tsk. Bagepulver 

– Lidt vand (ca. 2-3 spsk.)

Proteinfluff:

– 100 g frosne røde bær(brugte jordbær og hindbær)

– 20 g Whey100 proteinpulver med jordbærsmag fra LinusPro

– ca. 1,5 – 2 spsk. vand

 

Fremgangsmåde:

Start med at varme bærrene kort i microovnen. De må IKKE tø helt op! Skal stadig være lidt frosne. 

Kom dem i en stor skål sammen mes proteinpulver og vand og pisk godt med piskeris indtil det bliver fluffy.

Bland nu proteinpulver, kakao, bagepulver og vand til kagen. 

Når det er blandet varmes i i microovnen i ca 20-30 sek. 

Tag kagen ud og lig på en tallerken og fordel proteinfluff udover kagen!

Nu har du en proteinbombe af en dessert 🤤

protein dessert 1 - Nordic Nutrient
protein dessert 2 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient