Denne portion giver 12 pølsehorn. 

 

Du skal bruge følgende: 

– 200 g havregryn 

– 20 g husk

– 1 tsk bagepulver

– 1 tsk salt 

– 360 g hytteost

– 260 g pasteuriserede æggehvide 

– Evt. Lidt vand (ca 1/2 dl) 

– 6 pølser 

– Light ketchup hvis dette ønskes 

– Sesamfrø 

 

Fremgangsmåde: 

Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft. 

Kom nu havregryn i en minihakker og hak havregrynene til mel. Kom der derefter i en skål sammen med proteinpulver, HUSK, bagepulver og salt. Rør det godt sammen. 

Tilsæt nu hytteosten, æggehviderne og ca 1/2 dl vand. 

Brug en stavblender til at blende det til en ensartet masse. 

Lad dejen stå og trække i 10 minutter. 

– Imens dejen trækker finder du en bageplade frem og beklæder den med bagepapir. 

Kom en klat dej på pladen – læg 1/2 pølse på dej klatten og evt lidt ketchup. Læg nu en klat dejen oven på og form dejen om pølsen. 

Når du har gjort dette, så du har 12 pølsehorn, drysses de med lidt sesam.   Bag nu pølsehornene i ca 20 minutter til de får en gylden farve. 

 

Nyd dem frisk bagt eller frys dem og brug dem til madpakken

image2 14 - Nordic Nutrient
image1 23 - Nordic Nutrient
image0 32 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient