Til 15 kanelsnegle skal du bruge følgende: 

 

• Ingredienser•

Dej:

– 30g gær

– 2 dl mælk

– 2 æg

– 1 tsk kardemomme

– 1/2 tsk salt 

– 400g hvedemel

– 35 g Fibersirup fra easis uden tilsat sukker 

– 1 æg til pensling 

 

 • Fremgangsmåde •

Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri.

Tilsæt æg, fibersirup, vanilje proteinpulver, kardemomme, salt og hvedemel.

Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen eller ælt i hånden.

Lad dejen hæve 1 time.

Form dejen til 15 boller og kom dem i et fad beklædt med bagepapir og lad dem hæve i 30 minutter.

Pensl nu bollerne med et sammenpisket æg.

Bag hvederne ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.

Spis dem enten som de er, eller skær dem over og rist dem i ovnen eller på brødristeren 🤤

image5 2 | Nordic Nutrient
image4 2 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient