Til 20 stk. skal du bruge følgende:
Dej:
– 2 dl minimælk
– 2 æg (medium)
– 25 g gær
– 40 g becel let
– 510 g hvedemel
– 30 g multisød
– 25 g proteinpulver med vaniljesmag fra LinusPro
– 70 g revet gulerod
– 1/2 tsk kardemomme

Fyld:
– 2 spsk kanel
– 100 g friske dadler
– 80 g banan
– 100 g revet gulerod
– 1/2 pose Easis kagecreme
– 15 g vanilje proteinpulver fra LinusPro

Topping:
– 150 g light flødeost
– 50 g Florsød
– Lidt citronsaft
– Lidt hakkede nødder

Fremgangsmåde:
Start med at lune mælken. Hældt det op i røreskål og opløs gæren heri. Riv gulerod og pres væsken ud af dem.

Tilsæt æg, revet gulerod, becel let, kardemomme, multisød, proteinpulver og hvedemel. Kør dejen ca 5-10 minutter på røremaskinen (hvis dejen er for våd tilsættes lidt mere mel).

Lad dejen hæve 1 time et lunt sted.

Lav nu kagecremen som anvist på pakken- stil derefter på køl.

Lav derefter fyld. Blend dadler, banan og kanel til en ensartet masse. Tilsæt nu de revet gulerødder og vend det over i kagecremen.

Stil fyldet på køl.

Når dejen er hævet skal den rulles ud i en rektangel (50×30) og smør fyldet ud på den udrullede dej.

Skær nu 20 snegle og lig dem på en beklædt bradepande. Lad dem hæve i 30 minutter.

Bag herefter snegle i ca 15-18 minutter ved 200 grader almindelig ovn.

Mens de køler laves topping.


Bland smøreost, Florsød og citron saft sammen. Når snegle er kølet af pyntes det med topping og drysses evt med lidt hakkede nødder.

Så er de klar til servering 
🥕🐌

image2 1 - Nordic Nutrient
image0 2 1 - Nordic Nutrient
image1 2 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient