Til 16 chokoladesnegle skal du bruge følgende:
• Ingredienser
Dej:
– 30g gær
– 1,5 dl skummetmælk
– 1,5 æg
– 400g hvedemel
– 35 g Fibersirup fra Easis
Fyld:
– 1 pose kagecreme fra Easis
– 200g dadler
– 50g multisød fra Easis
– 20 g hakket mørk chokolade
Topping:
– 10 g Whey100 proteinpulver med enten vanilje el. Chokoladesmag fra Linuspro
– 50g Florsød fra Easis
• Fremgangsmåde
1️. Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri.
2. Tilsæt æg, fibersirup, vanilje proteinpulver og hvedemel.
3. Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen eller ælt i hånden.
4. Lad dejen hæve 1 time. Lav kagecremen efter anvisning og stil på køl.
5. Lav remonce ved at blende dadler, multisød og proteinpulver til en ensartet masse.
6. Rul dejen ud til et rektangel på 30x45cm, smør først remonce på dejen og derefter kagecreme. Hak chokoladen og drys den over cremen. Rul dejen sammen til en roulade, skær i 16 stykker, kom dem i et fad og lad dem hæve i 30 minutter.
7. Bag sneglene ved 200 grader i ca. 20 minutter.
8. Lad sneglene køle af og lav imens toppingen ved at røre Florsød og proteinpulver sammen. Når de er kølet af fordeles glasuren over sneglene.
Serveres gerne lune 🤤