Til 6 stk. donuts skal du bruge følgende: 

 

Dej:

– 30 g Linuspro neutral vegan proteinpulver 

– 30 g hvedemel 

– 5 g sukrin 

– 5 g bagepulver 

– 1 medium æg

– 40 g æggehvide 

– 135 g sukkerfri æblemos 

– 2-3 dråber mandel essens 

– 20 g frosne blåbær

 

Frosting 1 med bær: 

– 20 g light flødeost 

– 5 ml skummetmælk

– 2-3 dråber easis sød

– 6 frosne blåbær 

 

Frosting 2 med saltet karamel: 

– 20 g light flødeost 

– 7 g Linuspro whey100 med Saltet karamel smag 

– 5 ml skummetmælk 

– 1/2 tsk kakaopulver 

– 2-3 dråber easis sød 

Fremgangsmåde: 

Start med at tænde ovnen på 175 grader (almindelig varme). 

Kom tørre ingredienser(proteinpulver, hvedemel,sukrin og bagepulver) til donutdejen i en skål. 

Bland det godt sammen. Tilsæt nu æg, æggehvide, æblemos og mandelessens i de tørre ingredienser. Sørg for at få det blandet godt sammen til en ensartet dejmasse. 

Tag nu din donutform og smør den med lidt smør – fordel derefter dejen i 6 af formene. 

Tryk nu forsigtigt 20 g frosne blåbær ned i 3 af donutsene. 

Bag dem nu midt i ovnen ved 175 grader i ca 12-14 minutter. Hold øje med at de ikke bliver for mørke. 

Når de er bagt færdig tages de ud og køles af.

Mens de køler af, kan du lave de 2 frostings. 

Brug 2 forskellige skåle til at blande dine frostings. 

Ved begge frostings piskes flødeost, mælk, proteinpulver, sødme godt sammen. Til den ene tilsættes 6 blåbær og til den anden tilsættes kakaopulver. 

Når donutsene er kølet af , dypper du dem med blåbær i bær frosting og de neutrale donuts dyppes i karamel frosting. 

– Nu kan du pynte med ønsket pynt. Her er de pyntet med lidt kakaopulver og @linusprodk proteinbars med hvid chokolade&blåbær og med @linusprodk vegan proteinbar med chokolade 🍩🍩

 

[I en donut UDEN pynt er der henholdsvis 94 kcal, 8,6 g carbs, 10 g protein og 2,3 g fedt.] 

image0 31 - Nordic Nutrient
image1 22 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient