Til denne portion 6-7 stk. skal du bruge følgende: 

Mørdej:

– 140 g hvedemel

– 75 g becel let

– 40 g Florsød fra Easis 

– 1/2 æg

– 1 lille nip salt

 

Creme:

– 3/4 pose Easis kagecreme

– 1,5-2 dl Vand eller skummetmælk 

 

Glasur:

– Florsød

– vand

Fremgangsmåde:

Bland hvedemel, proteinpulver, Florsød, salt, becel og 1/2 æg i en skål. Bland det til at det begynder at samle sig og ælt det derefter. 

Når dejen er helt æltet sammen sættes den på køl små 30 minutter.

Nu blandes kagecremen sammen med proteinpulver og vand el. Mælk. 

Sæt kagecremen på køl. 

Tænd nu ovnen på 185 grader varmluft. 

Nu deles dejen i 2 lige store dele. 

Rul den ene del ud og stik 6 cirkler ud (jeg brugte er glas). Du kan stikke 4 stk ud i første omgang – det overskydende dej samles og rulles ud igen og der stikkes 2 cirkler mere ud, så du har 6 stk i alt. 

Nu tager du cirklerne og kommer i en silikone muffinform – sørg for at cirklen kommer op af kanten i formen. 

Nu kommes der creme i hver fyldt form. 

Den anden halvdel af dejen rulles ud og der stikkes endnu 6 cirkler ud. Disse skal bruges som låg på kagerne. 

Sørg for at presse kanterne så godt sammen som muligt. 

Når cremen er pakket ind, sættes de i oven i ca 15-20 minutter (bagetid kan være forskellige fra ovn til ovn). 

Når de er færdige køles de af, inden de pyntes med glasur der er lavet af fx. Florsød og vand. 

Nu er de klar til at blive spist

image0 13 | Nordic Nutrient
image1 10 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient