Opskriften svare til 6-8 personer. 

 

Til banankagen skal bruges følgende ingredienser:

– 2 stk. bananer 

– 3 æg

– 100 g hvedemel

– 50 g grahamsmel

– 1 tsk bagepulver

– 2 dl mælk

– 1 tsk vaniljepulver

– 50 g easis Multi sød

– 40 g hakket chokolade 

 

 

Til glasuren skal bruges følgende: 

– 20 g mørk chokolade 

– 1 spsk mælk

– 3 spsk vanilje skyr

– 1 spsk whey100 protein pulver med mørk chokolade/banan fra Linuspro

 

Fremgangsmåde: 

Start med at tænde din ovn 180 grader på alm. varme. 

Mos dine bananer i en skål. Derefter tilsættes æg, mælk og røres godt rundt. Tilsæt nu hvedemel, grahamsmel, proteinpulver, bagepulver, vanilje og Multi sød. Mix det godt sammen. Hak nu chokoladen og tilsæt det i dejen. 

Kom kagedejen i en silikone kageform. Bag den nu midt i ovnen i ca 30 minutter ved de 180 grader. 

Når kagen er bagt færdig – tages den ud og lades køles ned. 

Mens kagen køler ned laves glasuren. 

Start med at smelt chokoladen – lad den herefter køle godt ned. Nu tilsættes mælken og skyren og røres godt sammen. Tilsæt derefter proteinpulveret og rør det godt sammen. 

Glasuren kommes nu på den afkølet kage. 

Herefter pyntes kage evt. ydeligere med ønsket pynt ( på denne kage er der brugt karamelliseret bananer, koral tuille og peanutbutter). 

 

Kagen er perfekt både til børn og voksne 🍌🍫🤤

image3 2 | Nordic Nutrient
image3 2 | Nordic Nutrient
image1 19 | Nordic Nutrient
image0 27 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient