Du skal bruge følgende:

Dej:

– 2 æg

– 150 g multisød

– 165g hvedemel

-1 dl skummetmælk

– 25 g becel let

– 8 g bagepulver

– 5 g vanjiliepulver

-20 dråber perfekt sød

– 1 nip salt

 

Topping:

– 75 g becel let

– 90 g kokosmel

– 110g skurin gold

– 5 dråber perfekt sød

Fremgangsmåde: 

Tænd ovnen på 200 g varmluft

Pisk æg, multisød og de 20 dråber perfekt sød til en luftigt mase.

Bland alle tør varerne sammen.

Mælk og becel varmes til lillefinger varmt.

(Jeg brugte micro i 2×20 sek)

 

Når du har pisket æggene,sigter du alle tør varerne ned i æggene lidt af gangen og til føjer mælke/smør blandingen lidt af gangen. Når det hele er blandet sammen tager du en spring form med bage papir og kommer dejen i. Ind I ovnen I 20 minutter.

 

Mens den bliver bagt

Smelter du smør på en pande, kommer sukrin gold i smørret og til sidst kokos&proteinpulver og rører rundt til det bliver en gylden blanding.

 

Når kagen har bagt 20 minutter kommer du topping på, og sætter i ovnen igen I 5 minutter på 220 grader. 

 

Lad kagen køle lidt og den er klar til servering

image0 15 | Nordic Nutrient
image001 4 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient