Du skal bruge følgende:
Dej:
– 2 æg
– 150 g multisød
– 165g hvedemel
-1 dl skummetmælk
– 25 g becel let
– 8 g bagepulver
– 5 g vanjiliepulver
-20 dråber perfekt sød
– 1 nip salt
Topping:
– 75 g becel let
– 90 g kokosmel
– 110g skurin gold
– 5 dråber perfekt sød
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 g varmluft
Pisk æg, multisød og de 20 dråber perfekt sød til en luftigt mase.
Bland alle tør varerne sammen.
Mælk og becel varmes til lillefinger varmt.
(Jeg brugte micro i 2×20 sek)
Når du har pisket æggene,sigter du alle tør varerne ned i æggene lidt af gangen og til føjer mælke/smør blandingen lidt af gangen. Når det hele er blandet sammen tager du en spring form med bage papir og kommer dejen i. Ind I ovnen I 20 minutter.
Mens den bliver bagt
Smelter du smør på en pande, kommer sukrin gold i smørret og til sidst kokos&proteinpulver og rører rundt til det bliver en gylden blanding.
Når kagen har bagt 20 minutter kommer du topping på, og sætter i ovnen igen I 5 minutter på 220 grader.
Lad kagen køle lidt og den er klar til servering