Ingredienser:

Bund:

– 2 æg (m)

– 20 g hvedemel

– 5 g bagepulver

– 2 spsk sødemiddel (Multisød eller sukrin)

 

Creme:

– 200 g High protein flødeost (Lidl)

– 200 g rabarber/jordbær skyr

– 35 g skummetmælk 

– 40 g blåbær

– 40 g hindbær

– 4 stk husblas

– Evt lidt sødme hvis dette ønskes 

 

Pynt: 

– Pynt evt med lidt bær, chokolade eller ligende 

 

Fremgangsmåde:

Start med at tænd ovnen på 160 grader varmluft. Kom æggene i en skål og pisk dem luftige (ca 3-5 minutter) med el-pisker. 

Bland nu mel, bagepulver, sødemiddel og proteinpulver i en skål og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber. 

Kom dejen i en smurt springform (16-18 cm) og bag i ovnen i ca 12-15 minutter ved 160 grader varmluft. 

Når kagen er færdig sættes den til afkøling (gerne på køl)

Kom husblas i koldt vand. 

Bland flødeost, skyr og sødme sammen. Hak evt bærene lidt mindre og vend dem herefter i cheesecakemassen. 

Varm mælken i microovnen i ca 30 sek – kom herefter husblas i mælken og lad det køle lidt ned. 

Vend det nu lidt efter lidt i cheesecakemassen og sørg for at røre godt så det ikke skiller. 

Kom nu massen på den afkølet kage og stil det på køl i minimum 3-4 timer. 

Efter kagen har sat sig pyntes den med ønsket pynt 🍰

image0 5 | Nordic Nutrient
image1 3 | Nordic Nutrient
image2 4 | Nordic Nutrient
Nordic Nutrient