Kollagentilskud findes i flere varianter. Du kan blandt andet få det i pulverform, som kapsler eller tabletter, og mens nogle har en foretrukken form for kollagen, betyder det mindre for andre. Her på siden vil vi gennemgå nogle af de fordele, som kendetegner pulverformen og kapselformen, så du bliver klædt på til at vælge din foretrukne form for kollagen.

Skal jeg vælge kollagenpulver eller kapsler?

Langt de fleste former for kollagen har den samme positive indvirkning på kroppen – på alt fra knogler, brusk og sener til hud, hår og negle. Uanset om du vælger kollagenpulver eller kollagenkapsler, så får du altså et produkt, der styrker kroppens processer. Derfor er valget af tilskud også afhængig af netop din præference, og hvad der fungerer bedst for dig og dine rutiner i din hverdag. Nogle foretrækker, at kollagenindtagelsen skal være så nem og hurtig som muligt, mens andre sætter smag og fleksibilitet i forbindelse med indtagelsen højest.

Du har også mulighed for at veksle mellem forskellige kollagentyper, men husk altid at følge anvisningerne i forhold til den samlede daglige dosering.

Fordele ved kollagenpulver til huden

Kollagenpulver giver andre muligheder end kollagenkapsler. Herunder kan du blive klogere på nogle af mulighederne ved at vælge kollagenpulveret frem for kapslen.

Kollagenpulver kan fås smagsneutralt eller med din favoritsmag

Pulveret kommer både med og uden smag, så du selv kan vælge din foretrukne variant. Har du en helt særlig smag, som du er vild med, så kan den garanteret også findes som variant i kollagenpulver. Vælger du kollagenpulver med smag, så kan dit daglige kollagentilskud gøres til en smagfuld del af din rutine i et måltid eller enhver form for drikkevarer.

Kollagenpulver kan mikses i drikkevarer og mad

Kollagenpulver kan mikses i både mad og drikke, og her er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Nogle er vilde med at kombinere kollagenpulveret i smoothies eller i en grød til morgenmaden. Bruger du den smagsneutrale kollagenpulver, så kan den tilsættes i både vand, kaffe, te, juice eller endda et glas vin! Kollagenpulver med smag kan med fordel tilsættes i smoothies, yoghurt eller acai bowls.

Muligheden for at mikse dit kollagenpulver med alverdens mad og drikke gør pulveret meget fleksibelt og sjovt at eksperimentere med.

Fordele ved kollagenkapsler

På samme måde som kollagenpulver har kollagenkapsler også flere fordele. Du kan blive klogere på nogle af fordelene ved kapsler her.

Kollagenkapsler gør det let at indtage den korrekte mængde

Ved de fleste kollagenkapsler skal der indtages én eller to kapsler dagligt – alt afhængigt af det enkelte produkt. Kapslerne sikrer, at du indtager den korrekte daglige mængde kollagen, og de kan nemt tages sammen med dine resterende kosttilskud. Med kapsler bliver kollagentilskuddet simpelt og hurtigt en del af din daglige rutine.

Udvalgte kollagen produkter

MÆNGDERABAT
-27%
MÆNGDERABAT
-38%
MÆNGDERABAT
-38%
MÆNGDERABAT
-38%
MÆNGDERABAT
Nordic Nutrient