Kollagenpulver er blandt vores mest populære kollagenprodukter. Kollagen har flere gavnlige effekter, og kollagenpulver gør det nemt at komme godt i gang med at booste kroppens naturlige kollagenniveau. Bliv klogere på kollagen her, og bestil kollagenpulver af høj kvalitet online, så du kan teste det af inden længe.

Viser alle 6 resultater


Hvad er kollagenpulver?

Kollagenpulver er proteinet kollagen omdannet til et pulver, der kan blandes i både mad og drikke. Mange tilsætter pulveret i surmælksprodukter eller smoothies, og da de fleste kollagenpulvere er smagsneutrale, lægger du ikke mærke til dem, når først de er iblandet dit måltid. Kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner, der fungerer som byggesten i en lang række af kroppens processer, og kollagen udgør da også en tredjedel af kroppens naturlige bestanddel af proteiner. Det naturlige kollagenniveau mindskes med alderen og i takt med stress og miljøpåvirkning, men vil du have gavn af kollagens formidable fordele, kan du for eksempel vælge kollagenpulver som tilskud

Hvad gør kollagenpulver godt for?

Kollagen er på mange måder ungdommens protein og kroppens lim, der holder kroppen velfungerende. Kollagen har indvirkning på processer relateret til såvel muskler og sener som knogler og blodkar, og kollagen har samtidig stor betydning for hudens elasticitet. Kollagenpulver er derfor et godt supplement til at vedligeholde en stærk krop og samtidig mindske aldringstegn som løs hud og rynker.

Hvor meget kollagenpulver må jeg indtage?

Selvom kollagen er godt, er det ikke gunstigt at indtage for meget kollagenpulver. Følg derfor altid anvisningerne på dit valgte produkt, og overskrid ikke anbefalingerne for daglig dosis. Vi forhandler flere forskellige kollagenpulvere, heriblandt de populære MUST-kollagenpulvere med kollagenpulver nok til 30 eller 60 dage. De giver dig et godt udgangspunkt for at prøve kollagenpulver af for at finde ud af, om pulveret er noget for dig, eller om du måske bør teste et andet af vores kollagenprodukter af i stedet.
6 Nordic Nutrient