De smarte kollagen-sticks giver dig en på forhånd afmålt dosis af kollagen, der booster kroppens naturlige kollagenniveau. Det smagsneutrale pulver bidrager til både dit ydre og indre, og her kan du nemt bestille kollagen-sticks i en mængde, der passer til dine behov.

Viser alle 3 resultater

-50%

Hvad er kollagen-sticks?

Kollagen-sticks er kollagenpulver, der på forhånd er doseret i små breve, der er lige til at åbne, hvorefter pulveret blandes i mad eller drikke og nydes med det samme. Her behøver du altså ikke selv at veje dit kollagenpulver af, og det gør det lettere at få dit daglige tilskud af kollagen. Pulveret i kollagen-sticks kan for eksempel tilsættes smoothies eller surmælksprodukter, og det er smagsneutralt og forstyrrer således ikke den oprindelige smagsoplevelse.

Hvorfor tage tilskud af kollagen?

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen, så hvorfor egentlig tage tilskud af det i form af kollagen-sticks? Det kan der være flere grunde til.

Først og fremmest er niveauet af kollagen i kroppen ikke konstant. Det daler med alderen og i takt med påvirkning fra stress og miljøfaktorer. Vil du bibeholde et højt kollagenniveau, skal du således selv tilføre kollagen, hvilket er nemt at gøre med vores kollagen-sticks.

Dernæst er kollagen helt essentielt for rigtig mange processer i kroppen, som du således hjælper godt på vej ved at booste dit kollagenniveau. Kollagen er et ungdommens protein, der mindsker rynker og appelsinhud og holder huden glat og smidig, men kollagen er også helt essentielt for såvel muskler og blodkar som knogler og sener. Kollagen er altså helt særligt, og det giver god mening at overveje et tilskud af kollagen, hvis du vil holde kroppen ung og stærk i mange år.

Køb kollagentilskud af høj kvalitet online

Vores kollagen-sticks er nøje udvalgt og blandt markedets mest populære. Kvaliteten er høj, og det håber vi, at du vil kunne fornemme, når du prøver vores produkter af inden længe.

3 Nordic Nutrient