Tænk at kunne booste kroppen med et af de mest essentielle proteiner ved at spise vingummi. Det kan du nu med kollagenvingummi fra MUST, der tilfredsstiller den søde tand ved at smage skønt og samtidig øger kroppens kollagenniveau til gavn for både dit ydre og indre.

Viser alle 2 resultater

-42%
-50%
Stærkt nedsat

Det populære kollagen

Kollagen er et protein, der virkelig er kommet på alles læber i de seneste år, hvor det er blevet kendt som ungdommens protein. Kroppens naturlige niveau af kollagen falder nemlig gradvist i takt med såvel alder som påvirkning af stress og miljø, og det betyder løsere hud og begyndende rynker. Et tilskud af kollagen kan bidrage til at sænke denne proces, og når kollagentilskud kan tages som en sød, lille vingummi, bliver det vel næppe meget nemmere.

Hvad er kollagenvingummi?

Kollagenvingummi er et innovativt produkt, der gør det nemt og sjovt at indtage dit daglige kollagentilskud. Vingummierne har en frugtig og frisk smag, har konsistens som vingummi og indeholder C-vitamin, der, ligesom kollagen, er kendt for sine gode egenskaber i vedligeholdelsen af en krop i balance.

Hvad gør kollagenvingummi godt for?

Kollagen øger hudens elasticitet og gør den dermed mindre modtagelig over for dannelse af rynker. Derudover er kollagen også en helt essentiel byggesten i processer relateret til muskler, sener, blodkar og knogler. Vil du holde kroppen sund og stærk, giver et tilskud af kollagen fra kollagenvingummi derfor rigtig god mening, og du kan komme i gang med det samme ved at bestille kollagenvingummi her.

Bemærk, at den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides, så selvom kollagenvingummierne smager rigtig godt, skal de ikke nydes, som du måske ellers ville nyde slik og andre søde sager.

Prøv selv de smagfulde kollagenvingummier fra MUST

Vores bøtter med kollagenvingummi kan købes enkeltvis, eller du kan tegne et abonnement, så du får tanket op på lageret af kollagenvingummi helt automatisk, når du er ved at løbe tør. Smart, ikke? Prøv det, og find hurtigt ud af, om vingummi med kollagen mon ikke også er noget for dig. 

2 Nordic Nutrient