Kollagen er et af de tilskud, som virkelig har fundet sin plads i bevidstheden hos personer, som drømmer om en smuk, ung og spændstig hud. Kollagen er et naturligt protein, som findes i kroppen og udgør 1/3 af alle de proteiner, som befinder sig i vores krop. Det betyder altså, at du helt naturligt indtager kollagen, når du spiser kød, fisk, grøntsager og røde frugter.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af ungdommens protein, som er til for at vedligeholde din huds elasticitet og musklernes styrke.

Viser alle 20 resultater

-50%
MÆNGDERABAT
-50%
MÆNGDERABAT
-42%
-50%
Stærkt nedsat
-50%

Brug kollagen som kosttilskud

Men når kollagen nu er et protein, som vi helt naturligt har i kroppen, hvorfor kan det så være en god idé at indtage det som kosttilskud?

Som nævnt er kollagen en af kroppens vigtigste byggesten, men samtidig er det også et protein, som har et faldende niveau i takt med, at alderen stiger. Det betyder altså, at det kan være en god idé at indtage et tilskud ud over det, som du får i kosten, når du er blevet over 30 år, eller hvis du træner meget.

Vi har forskellige former for tilskud, så du kan finde den type, som matcher dig bedst. Du finder både kollagenpulver, kollagenbarer og kollagenvingummier, så der således er flere forskellige måder at indtage dit kollagentilskud på.

Kollagentilskud – virker det?

Der er endnu ikke evidens for, at kollagen virker. Der er foretaget kliniske studier og forsøg, som peger i retning af en virkende effekt, men indtil videre er det alt, hvad vi har at gå efter.

Dog tør vi godt sige, at kollagen er et godt tilskud i al almindelighed, da det i forvejen udgør så stor en del af vores krop. Det kan være godt, hvis du træner meget og gerne vil bevare en god muskelstyrke, da proteinet gavner både muskler, knogler, sener og blodkar.

Derudover er manglen på kollagen en af grundene til, at vi pludselig får rynker i takt med, at vi bliver ældre. Derfor kan et tilskud af kollagen også være med til at øge hudens elasticitet og give den fornyet modstandskraft, så den kan holde sig sund og fremstå ung i længere tid. Læs mere om kollagens virkning her.

Find dit kollagentilskud lige her!

Øg kroppens mængde af kollagen med et af vores spændende tilskudsprodukter, der er nemme at indtage i den form, du ønsker. Vil du gerne blive endnu klogere på kollagen, før du vælger dit tilskud? Læs mere om kollagen, og hvad det er, lige her "viden om kollagen".

20 Nordic Nutrient