Går du med et lille liv i maven, så er der meget at glæde sig til. Som gravid går kroppen gennem kæmpe forandringer, og det kan være lidt af en jungle at holde styr på de utallige råd og anbefalinger, der er til din kost og dit indtag af kosttilskud. Et af de kosttilskud, som har en positiv indvirkning på gravide kvinder, er kollagentilskud. Her på siden dykker vi ned i alle fordelene ved at tage et kollagentilskud under graviditeten.

Kollagentilskud til gravide

Der er et hav af vitaminer og tilskud, du med fordel kan tage som gravid, og et af dem er kollagen. Hvis du vil passe ekstra godt på dig selv og din lille beboer i maven, så er det en god idé at tage et kollagentilskud under graviditeten.

Kollagen findes naturligt i huden, og det er et stof, der er med til at opretholde en stram og elastisk hud. Det naturlige stof er derfor ikke skadeligt for dig under din graviditet, men der er faktisk en masse fordele ved at indtage kollagen hele graviditeten igennem – og også i tiden efter fødslen. 

Hvis du ikke har taget kollagen i tiden før din graviditet, så kan du vælge at snakke med din læge om tilskuddet, inden du starter på det.

Pas godt på din hud under og efter graviditeten med kollagen

Det er ingen hemmelighed, at kroppen går gennem nogle ekstreme forandringer som gravid. For alle gravide gælder det, at maveskindet udvides, og derfor er kollagenpulver et oplagt tilskud at tage. Kollagen medvirker nemlig til, at huden opstrammes og bevarer sin elasticitet, og det kan være med til at give de bedste forudsætninger for, at huden kan følge med, når den udvides. Det naturlige kollagenniveau i huden falder i takt med alderen, og derfor er et tilskud altid nyttigt for huden.  

En anden fordel ved kollagen er, at det også hjælper med at holde hår og negle stærke og sunde. Mange kvinder oplever at få svagere hår og negle under graviditeten, og det forbedrer kollagentilskuddet samtidig.

Kollagentilskud har også en positiv påvirkning efter fødslen, så du kan med fordel fortsætte dit kollagentilskud efter din graviditet. Kollagen kan medvirke til at gendanne bindevævet, der trækker sig sammen i de kommende måneder efter fødslen, og hele vævet efter eksempelvis kejsersnit.

Nu skal du bare vælge mellem de forskellige kollagentyper. Du kan enten få kollagenpulver eller kollagenkapsler alt efter, hvad du foretrækker. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forskel i mængden af kollagen i produkterne, så husk altid at undersøge kollagenmængden i dit produkt. 

Når det kommer til dit valg af kollagentilskud, så er det vigtigste, at du vælger et produkt i høj kvalitet. Hos Nordic Nutrient har vi et stort udvalg af kollagentilskud, og du kan vælge mellem forskellige typer af tilskuddet, fx kollagen fra kvæg eller fisk. Hos Nordic Nutrient kan vi i dén grad anbefale at tage et kollagentilskud under din graviditet for at passe ekstra godt på din hud og krop, mens du skaber et lille liv.

Udvalgte kollagen produkter

MÆNGDERABAT
-27%
MÆNGDERABAT
-38%
MÆNGDERABAT
-38%
MÆNGDERABAT
-38%
MÆNGDERABAT
Nordic Nutrient