Her på siden finder du vores store udvalg af energipulver, som sørger for at opfylde dine glykogendepoter – så du kan sparke røv til træning. Læs mere i bunden af siden og bliv klogere på, hvad energipulver kan gøre for dig.

Viser alle 4 resultater


Giv kroppen de bedste forudsætninger til træningen med energipulver

Har du hørt en fugl synge om, at din krop har brug for kulhydrater, når du træner? Der findes rigtig mange myter, når det kommer til træning, forøgelse af muskelmasse og tab af fedtmasse i kroppen. Og det er langt fra dem alle, der passer. Men den er nu god nok, når det kommer til, at kroppen har brug for glykogen til at kunne yde optimalt under træning – og glykogen er et kulhydrat.

Hvad er energipulver?

Energipulver er et pulver, som du blander op med vand og drikker. Det er et pulver, der tanker dig op med energi ved at opfylde dine glykogendepoter, så det bliver nemmere at træne igennem. De forskellige former for energipulver, du finder her på siden, optages hurtigt i kroppen. De er derfor gode til både eksplosiv træning såvel som udholdenhedstræning. De giver din krop et ekstra skud energi, som gør det nemmere at holde kroppen i gang i længere tid, lave flere gentagelser og generelt bare yde mere.

Du kan drikke energipulver både før, under og efter træning

De forskellige energipulvere, du finder på vores side, er målrettet alle træningsformer, hvor du har brug for et hurtigtvirkende energiboost. Du kan indtage vores energipulver opløst i vand både før, under eller efter træning. Ud over at give dig mere energi hjælper energipulver dig også, du ikke bliver dehydreret. Kulhydrater før og under træning hjælper nemlig mod dehydrering. Men du skal stadig huske at drikke vand og spise varieret. Et kosttilskud som energipulver hverken kan eller skal erstatte måltider eller postevand.

Find energipulver her hos Nordic Nutrient

Vi kender alle til udmattelsen før, under eller efter træning. Og selvom det er rart at køre sig selv træt, er det knap så motiverende med efter-trænings-træthed, hvis du står med ærinder eller opgaver, der skal laves. Undgå hele den problemstilling med energipulver. Har du spørgsmål til de produkter, vi forhandler? Ring på tlf. 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@nordicnutrient.dk.
4 Nordic Nutrient