Her på siden finder du vores udvalg af energibarer, der er perfekte til dig, der søger lidt ekstra energi inden træning, et mellemmåltid når du er på farten eller en lækker snack til den søde tand.

Viser alle 2 resultater

-17%
MÆNGDERABAT
Ikke på lager

Stil sulten og stop trætheden med energibarer

Kender du de dage, hvor energien er i bund og sulten er i top? Det gør vi i hvert fald. Når det sker, er det eneste, du har brug for et skud energi og lidt at spise. Men hvad nu hvis du kunne få begge dele på én gang? Det har du mulighed for med vores energibarer. Vi udvælger nøje de forskellige produkter, der ender på vores side, og det gælder selvfølgelig også for vores energibarer. Vi fører udelukkende effektive kosttilskud, som hjælper dig til at leve en sundere livsstil.

Hvorfor skal du spise, inden du træner?

Der er, og vil altid være, blandede holdninger til, om det er bedst at spise lige inden, under eller efter din træning. Spiser du før din træning, er det dog bevist, at du kan mindske træthed og udmattelse – og så bliver det nemmere for dig at give træningen en ekstra skalle. Spiser du kulhydrater inden din træning, hjælper det dine muskler med at genetablere deres evne til at sammentrækkes efter langvarig eller intens træning. Vores energibarer her på siden indeholder udelukkende nødvendige og nøje afstemte ingredienser. De virker hurtigt og effektivt, og så forbrændes de i kroppen med forskellige tidsintervaller. Du kan både spise vores energibarer før eller under træning for et hurtigt boost.

En energibar er guld værd på farten

En energibar er ikke kun god at have med i træningstasken. Den er også god til en lang dag på jobbet, hvor du har brug for lidt ekstra energi til at holde gejsten oppe. Husk dog altid på, at produkterne på vores side er kosttilskud og altså ikke kan erstatte måltider. En sund og varieret kost er altid det bedste. Synes du ikke, at en energibar giver dig nok energi? Så kan det være, at en energidrik passer bedre til dig og dit tempo, de er nemlig også nemme at medbringe i tasken. Se vores udvalg af energidrikke her.

Få energibarer i forskellige smagsvarianter

Er du på udkig efter en nem løsning, der stiller den lille sult og løfter motivationen og ydeevnen? Så er det din heldige dag. Tag et kig på vores udvalg af energibarer lige her på siden. Vil du i kontakt med os? Så giv os et kald på tlf. 20 72 33 83, eller send os en e-mail på info@nordicnutrient.dk. Vi vender tilbage så hurtigt, som vi kan.
2 Nordic Nutrient