Sluk tørsten i en læskende Vitamin Booster, der er spækket med velvalgte vitaminer og mineraler. At de samtidig smager rigtig godt, er blot en bonus, og vores vitamindrikke er et lækkert bud på læskedrikke, der kan nydes med god samvittighed. Du finder dem i flere velsmagende varianter her.

Viser alle 6 resultater


Rige på essentielle vitaminer og mineraler

Det er helt essentielt for din krop at få rigeligt med vitaminer og mineraler gennem kosten og eventuelle tilskud. Vitamindrikke gør det let at få et ekstra skud vitaminer og mineraler, der bringer kroppen i topform og giver god energi til dagen. De såkaldte Vitamin Boosters fås i flere varianter med smag af frugt og bær, og alt efter variant indeholder de vitaminer som B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin og E-vitamin samt mineraler som kobber, selen og magnesium. Vitamindrikkene er sukkerfri, har et lavt kalorieindhold og er lige til at drikke efter træning eller som et sødt alternativ til andre læskedrikke hjemme eller på farten.

Hvorfor er vitamindrik et hit?

Det er vigtigt med rigelig væske, og når tørsten melder sig, følger der sommetider en trang til det søde med. Her er en Vitamin Booster helt suveræn, idet den smager sødt uden at indeholde sukker. Herudover får du tilført flere vitaminer og mineraler, når du drikker en Vitamin Booster, hvilket selvfølgelig ikke kan være andet end en stor fordel for dig – særligt i en travl hverdag, hvor det ikke er altid, du får spist helt varieret nok eller taget de kosttilskud, du har brug for.

Køb Vitamin Boosters hos Nordic Nutrient

Vitamin Boosters er meget populære blandt vores kunder, og det forstår vi skam godt. Vi er nemlig også selv helt vilde med vitamindrikkene, der fås med flere lækre smage. Du finder hurtigt dine favoritter ved at prøve dig frem og bestille dine næste Vitamin Boosters her. 

6 Nordic Nutrient