En shaker er suveræn som drikkedunk til såvel proteindrikke som vand og læskedrikke, når der er brug for væske under din træning. Vores shakere findes i flere forskellige modeller og størrelser, så du altid kan have en shaker med på farten, der passer til dine behov. 

Viser alle 4 resultater


Proteinpulver-shaker eller blot en drikkedunk til træning

Er du på udkig efter den perfekte drikkedunk til træning eller specifikt efter en proteinpulver-shaker, så du nemt kan have en proteinshake klar efter træning? Vores shakere og drikkedunke er skabt i materialer af høj kvalitet og i gennemtænkte designs, så du kan få glæde af dem træning efter træning i rigtig mange år.

En shaker bør være en fast del af ethvert træningskit, der pakkes med i træningstasken nærmest uden at tænke over det, når turen går afsted til træningscenteret, eller hvor du nu slår dine folder, når pulsen skal op, og der skal sved på panden. Det samme bør en drikkedunk til træning, der kan rumme rigeligt med vand, så du holder væskebalancen stabil og har energi til at presse dig selv til det yderste og opnå de resultater, du ønsker.

Shakere og drikkedunke til ethvert behov

Hos Nordic Nutrient giver vi dig de bedste forudsætninger for en sund krop i balance. Vi kan ikke hjælpe dig ud ad døren og afsted til træning, men vi kan gøre træningen til en større fornøjelse ved at sørge for, at du har mulighed for at have de bedste produkter med dig på farten. Vælg shakere og drikkedunke fra vores sortiment, der rummer flere modeller til gode priser og i en kvalitet, der står distancen trods selv meget hyppig træning. Vores shakere og drikkedunke til træning er en fornøjelse at bruge, og vi sidder klar til at modtage din bestilling og til at sende dine valgte produkter afsted til dig med det samme.

4 Nordic Nutrient