Hos Nordic Nutrient har vi forskellige ready-to-drink protein shakes med lavt indhold af kalorier, højt proteinindhold, fantastiske smagsvarianter og en god evne til at mætte. På siden her side har vi samlet alle protein shakes, som er optimale til dig, der lever livet på farten, men som stadig har brug for rigeligt med protein.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Protein shakes: Sluk tørsten og få din daglige mængde protein

Protein er nødvendigt for at øge din muskelmasse og gøre dig stærkere. Men hvor meget protein skal din krop så have? 

Der er forskellige holdninger til den nødvendige, daglige mængde af protein. Men uanset hvad ved vi, at det kan være svært at få tilstrækkeligt med protein hver eneste dag. Heldigt for dig er det dog intet problem med proteinrige supplementer og kosttilskud fra Nordic Nutrient. 

På den her side finder du protein shakes, som er optimale til dig, der lever livet på farten, men som stadig har brug for rigeligt med protein.

Protein shakes, der smager godt og virker

Hos Nordic Nutrient har vi et bredt udvalg af proteinrige supplementer, og det gælder selvfølgelig også for vores protein shakes. Vi vælger nøjsomt de brands, vi forhandler, så vi altid kan stå inde for kvaliteten og effekten af de produkter, vi sælger. 

Du kan selv lave protein shakes med proteinpulver og vand, men det er nogle gange lidt besværligt at gøre, når du bare gerne vil have en færdig blanding klar til at drikke. Slip for besværet med protein shakes, der allerede er lavet. 

Fordele ved færdiglavede protein shakes:

  • De er nemme at have med i tasken, uanset hvor du er
  • De smager dejligt
  • De giver dig det nødvendige proteintilskud
  • De kan være en kæmpe stor hjælp, hvis du forsøger at tabe dig samt øge din muskelmasse

Hvad er en protein shake – og hvad skal du bruge den til?

Engang hed det sig, at det kun var bodybuildere og professionelle atleter, der brugte protein supplementer. Heldigvis er vi sidenhen blevet klogere, for protein er noget, alle har brug for. 

Protein shakes giver dig mere protein i drikkevenlig udgave, så du får nok protein til dagligt. Men hvorfor er det så vigtigt med det protein?

Det er det, fordi protein er nødvendigt, hvis dine muskler skal blive større. Under træning skader du dine muskler, så de begynder at “gå i stykker.” Dine muskler har derfor brug for at restituere, og under restitueringen har de brug for protein. Får dine muskler ikke nok protein, vil det gå ud over din muskelmasse.

Din kost bør være der, hvor du får det meste af din protein. Men derfor kan det stadig være en hjælp med en protein shake, så du kan nå dit mål og få indtaget tilstrækkeligt med protein på daglig basis.

Få fat i protein shakes hos Nordic Nutrient – vi har kun gode bud

Hos Nordic Nutrient finder du et bredt udvalg af protein shakes i forskellige smagsvarianter. Gå på opdagelse i de forskellige smage og find en, der passer til din smag. 

Vil du i kontakt med os? Ring os op på 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@nordicnutrient.dk. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

0 Nordic Nutrient