Til 20 stk (10 stk af hver) skal du bruge f√łlgende:

 

Lemoncurd:

Dej:

Kardemommecreme:

  • 85 g becel let
  • 85 g multis√łd
  • 1 tsk kardemomme 

√ėvrige:

  • 1 √¶g til pensling

 

Fremgangsmåde:

Start med at lave lemoncurd. Pisk citronsaft, √¶g, multis√łd sammen i en gryde. Varm op ved lav varme. Pisk det i 1-2 minutter. Kom nu sm√łrret og proteinpulver i. Pisk det godt indtil det begynder at tykne (m√• ikke koge). N√•r det er tyknet, kommes det i en sk√•l og stilles p√• k√łl til afk√łling. 

Nu laves dejen. Smelt sm√łrret. Kom nu sm√łr, vand og m√¶lk i en sk√•l. Tils√¶t g√¶ret og opl√łs det (brugte r√łremaskine). Tils√¶t nu multis√łd, proteinpulver og r√łr. Tils√¶t nu melet lidt af gangen mens det r√łres godt sammen. 

N√•r dejen er √¶ltet godt sammen (tilf√łj evt lidt mere mel hvis dejen er for klisteret) s√¶ttes det til h√¶vning i ca 45 min. 

Lav kardemommecremen ved at blande becel let, kardemomme og Multis√łd i en sk√•l. 

T√¶nd ovnen p√• 170 grader. 

N√•r dejen er h√¶vet f√¶rdig deler du dejen i 2 lige store dele. 

Rul dejene ud i 2 lige store rektangler. 

Sm√łr den ene halvdel af rektanglerne med 3/4 del lemoncurd og den anden halvdel med kardemommecreme. (Den ene rektangel skal ikke sm√łres med noget).

Kom den anden rektangel ovenp√• den fyldte og tyk dem sammen i kanten. 

Nu sk√¶res der 20 strimler p√• den lange led. 

Snur nu hver strimmel og lig på en beklædt bradepande. (10 på hver plade).

Pensl dem med et sammenpisket æg og bag dem i oven i ca 12-15 minutter (til de er gyldne).

N√•r de er bagt f√¶rdige kommes den sidste del af lemoncurd i citronsnurrerne. 

Server dem gerne lune ūü§§ūüćč

image002 1 - Nordic Nutrient
image004 1 - Nordic Nutrient
image003 1 - Nordic Nutrient
Nordic Nutrient