Nem og sukkerfri kage med protein – perfekt dessert til gæsterne 🍰
Til denne omgang skal du bruge følgende:
Browniebund:
– 1 pose brownie mix fra easis uden tilsat sukker
( Der skal bruges vand og smør – brugte becel let).
Protein jordbær cheesecake mousse:
– 200 g light flødeost
– 200 g vanilje skyr
– 4 stk husblas
– Et par dråber flydende sød
– 100 g jordbær
– 1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde:
Start med at tænde ovnen som skrevet på brownie pakken. Mix nu indholdet i posen med ingredienserne som beskrevet på posen(vand og smør).
Kom dejen i en beklædt springform og bag som beskrevet. Når kagen er færdig tages den ud og kommes på køl/frost.
Nu laves cheesecake moussen. Start med at komme husblas i koldt vand i ca 15 minutter. Bland skyr, flødeost, proteinpulver, flydende sød sammen. Varm citronsaft op. Vrid væsken ud af husblas og rør det ud i den varme citronsaft (tilsæt evt lidt vand også). Når husblas er smeltet tilsættes det i blandingen under grundig piskning. Hak nu jordbær i små stykker og tilsæt dem i cheesecake moussen.
Kom nu moussen oven på den afkølede browniebund og stil på køl i minimum 6 timer.
Pynt nu kagen med ønsket pynt.
Jeg har pyntet denne med friske jordbær, blåbær, hindbær, hvid chokolade, sukkerfri marengs og selvfølgelig den bedste proteinbar fra @linusprodk med hvid chokolade & blåbær 🫐🍓🍫🍰