Det er heldigvis ikke et problem, når du kan få et ekstra boost eller en hjælpende hånd med kosttilskud fra Puori. Hvad er du på udkig efter? Puori fremstiller mange forskellige slags kosttilskud. Fra vitaminer til kollagen til fiskeolie, ja, så finder du det her.

Viser et enkelt resultat

-25%
Ikke på lager
224,25 kr.

Puori: kosttilskud, vitaminer og mineraler

Puori er et dansk brand, som i mere end 10 år har fremstillet kosttilskud, og der er noget for enhver i deres sortiment. Hvad end du har brug for fiskeolie eller D-vitamin, så finder du det fra Puori.

Du kan blandt andet købe følgende fra Puori:

  • Omega 3
  • Magnesium
  • Vitamin D
  • Vitamin C
  • Kollagenpulver
  • Synbiotika

Bag om Puori: Hvad gør mærket specielt?

Danske Puori blev grundlagt i 2009. Dengang var de to grundlæggere helt opsatte på, at de skulle forbedre markedet, fordi de selv var utilfredse med mulighederne, det daværende marked kunne tilbyde. Missionen var at skabe de reneste og mest effektive kosttilskud. Spørger du os, og deres mange tilfredse kunder, er det en mission, de i den grad er lykkedes med.

Høje standarder og lige så høj gennemsigtighed

Puori startede ud med fiskeolietabletter, og da det vandt stor popularitet, fortsatte de med at udvikle endnu flere kosttilskud. Alle produkter hos Puori bliver hyppigt testet, så de kan leve op til de meget høje kvalitetsstandarder, Puori selv sætter. Det er også derfor, Puori eksempelvis er en del af Clean Label Transparency Project. Du kan, hvis du vil, gå ind og se testresultater for alle Puoris produkter på deres side – der er altså fuld gennemsigtighed for deres produkter.

Køb dit tilskud fra Puori her

Vil du selv give Puori et skud? Det er kosttilskud, der er rene, effektive og får løst opgaven – ikke mere, ikke mindre. Hvis du selv vil prøve Puori af, kan du se vores udvalg fra brandet lige her på siden. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller udfordringer. Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid på tlf. 20 72 33 83, og ellers kan du altid sende en e-mail til info@nordicnutrient.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

1 Nordic Nutrient