Det kan være svært at finde gode supplementer, hvor kvaliteten er i top. Heldigvis behøver du ikke at lede meget længere, for lige her hos Nordic Nutrient finder du Nordic Protein. Nordic Protein er til dig, der lever en aktiv livsstil med behov for kosttilskud, men som også ønsker, at dine supplementer er veganske.

Viser alle 2 resultater

-33%
-33%
Ikke på lager

Stil krav til dit proteinpulver – vælg Nordic Protein

Ligesom du stiller krav til det, du spiser, bør du også stille krav til dine kosttilskud. Vælger du produkter fra Vegan Nordic Protein, vælger du et nordisk brand med mange års erfaring. Gå på opdagelse i vores udvalg af Nordic Protein lige her på siden. Vi er sikre på, at du finder noget, der falder lige i din smag.

V-Label: Din garanti for et vegansk mærke

Nordic Protein har et V-Label, som er et internationalt symbol på enten vegetariske eller veganske produkter. Det er ikke nemt at få et V-Label, og for at få et V-Label må et brands produkter ikke indeholde dyr eller dele af dyr. Under fremstillingen af produktet må dyr eller animalske produkter heller ikke være brugt.

Fri for fedt, gluten og laktose – Nordic Protein er også allergivenligt

Som om det ikke var nok at være et vegansk og nordisk mærke med en meget høj kvalitetsstandard, så er Nordic Protein også et genialt mærke til dig, der er allergiker. Mange af produkterne er nemlig helt uden indhold af laktose, fedt og gluten. Som et eksempel er alle proteinpulvere fra linjen eksempelvis fri for fedt, gluten og laktose. Det kan være svært at finde kosttilskud og proteinpulver, hvis du eksempelvis er laktoseintolerant – men det er du helt ude over med Nordic Nutrient, der er sikkert for dig at bruge.

Stort udvalg af vegansk proteinpulver

Nordic Protein proteinpulvere laves på forskellige baser som ærter, soja, ris og hamp, som alle er veganske og høje i proteinmængde. De hjælper dig med at øge mængden af protein. En tommelfingerregel lyder på, at du dagligt skal have mellem 1,5-2 gram protein per kilo, du vejer – men vi anbefaler stadig, at du regner det ud selv.

Brug proteinpulver til:

  • Bagværk
  • Madlavning
  • Grød
  • Protein shakes
  • Smoothies

Mangler du en snack på farten? Du finder det fra Nordic Protein

Ud over mange forskellige, plantebaserede proteinpulvere har Nordic Protein også proteinbarer og oatmeal, der er geniale som snacks eller små mellemmåltider på farten. Alle proteinbarerne er lave i kalorieantal og høje i protein, så du får et sundt boost. Også deres oatmeal er populær, fordi den kan laves med koldt eller varmt vand, hvor end du er.

Køb Nordic Protein hos Nordic Nutrient

Er det på tide at prøve en af Nordic Proteins lækre proteinpulvere? Eller måske et par proteinbarer til tasken? Her på siden kan du klikke dig ind under de forskellige produkter, vi fører fra Nordic Protein. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@nordicnutrient.dk eller på tlf. 20 72 33 83, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

2 Nordic Nutrient